četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Pored promenljive forme, domaćin danas sigurno bez sedmorice, a možda čak i bez desetorice fudbalera!

Domaćin će večeras biti bez barem sedmorice, a moguće i bez čak desetorice fudbalera. Čini se da nije toliki favorit kakvim ga kladionice predstavljaju, a treba uzeti u obzir i njegovu promenljivu formu, te ovaj podatak još više dobija na značaju. Utakmica se igra večeras od 20:30 po našem vremenu.


U pitanju je 28. kolo druge lige Nemačke, a sastaće se Hamburger SV i Madeburg. Domaći tim je po kladionicama apsolutni favorit, a mi se ne bismo u potpunosti složili sa tom konstatacijom. Naime, pored izostanaka, isti nije u najblistavijoj formi, te ga ne očekuje lak duel. Stanje na tabeli je takvo da se domaćin nalazi na 2. mestu na tabeli uz 15 pobeda, 6 remija i 6 poraza, ima gol razliku 38:29 i 51 osvojen bod, dok se Madeburg nalazi na 16. mestu uz 4 pobede, 12 remija i 11 poraza, ima gol razliku 28:41 i 24 osvojena boda.

Trenutno stanje na tabeli.

Što se forme tiče, domaćin jeste u nešto boljoj, ali je na poslednjih 10 susreta upisao 5 pobeda, 2 remija i 3 poraza, dok je gost upisao 4 pobede, 4 remija i 2 poraza, te se može reći da su oba rivala u gotovo sličnoj formi pred ovaj duel, s tim što domaćin traži bodove zbog promocije, a gost zbog opstanka, tako da nas sigurno očekuje uzbudljiv duel.

Što se izostanaka tiče, za domaći tim neće igrati Aaron Hunt (20n/5g/4a, ofanzivni vezni, kapiten, treći strelac ekipe), Hee-chan Hwang (17n/2g/2a, centarfor), Jann-Fiete Arp (23n/4g/2a, centarfor), Tatsuya Ito (17n/0g/0a, levo krilo), Josha Vagnoman (15n/1g/1a, levi bek), Jairo Samperio (3n/0g/0a, levo krilo) i Stephan Ambrosius (16n/0g/2a, centralni bek), dok su upitni Rick van Drongelen (31n/1g/0a, centralni bek), Vasilije Janjičić (20n/0g/0a, defanzivni vezni) i Gotoku Sakai (29n/0g/1a, desni bek). Za goste je upitan samo Christian Beck (25n/8g/6a, centarfor, kapiten, najbolji strelac ekipe).

Nadamo se da će gost uspeti da iskoristi izostanke domaćeg tima i svoju solidnu formu i tako dođe do povoljnog rezultata na večerašnjem susretu.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika:  Po našem mišljenju, predlog da će gost pobediti, igrati nerešeno ili izgubiti uz maksimalno jedan gol razlike je odličan za neki dubl tiket, a kvota u ovom trenutku iznosi 1.45. Takođe, za one koji vole veći rizik, kvota da će gost ostati neporažen iznosi 2.30 trenutno, ali bismo mi u prvi plan istakli prvobitni tip.

1:2


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje