četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Poručena analiza meča! Kvota 1,80!

Po zahtevu jednog našeg člana analizirali smo jedan meč, gde je predložena kvota 1,80, dok je kvota na tradicionalno prolaznu igru 2,10! Meč možete preuzeti do srede u 15 časova!

15:00 Mbarara City – Kampala City (Uganda)

Pozicija na tabeli domaćina: Domaći tim se nalazi na 10.mestu sa skorom 5 pobeda, 6 remija i 7 poraza uz gol razliku 17:23 (prosečno 2,2 gola po meču)

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu odigrali su devet mečeva, sa 3 pobede, 4 remija i samo 2 poraz, imaju gol razliku 9:7 (prosečno pada 1,8 golova po meču, najamnje u ligi kada se radi o domaćim mečevima)

Forma u poslednjih 5 mečeva: Posle poraza od Bright Starsa 0:1, vezali su četiri utakmice bez poraza, 2 pobede (Wakiso Giants u gostima 1:2, Myda na domaćem terenu 2:1), uz 2 remija (BUL na domaćem terenu 1:1 i u gostima Express 1:1). Express je treći tim na tabeli.

Izostanci: Nemamo infomacija o izostancima kod domaćina.


Pozicija na tabeli gosta: Kamapala City nalazi se na 4.mestu sa skorom 10 pobeda, 3 remija i 5 poraza uz gol razliku 42:14. (prosečno 3,1 gola po meču)

Skor na gostujućem terenu: U gostima ove sezone ne blistaju, imaju 3 pobede, 2 remija i 4 poraza uz gol razliku 11:10. (prosečno pada 2,3 golova po meču)

Forma u poslednjih 5 mečeva: Remi protiv ekipe Police 1:1, pa potom po dva poraza i dve pobede, porazi u gostima protiv Vipersa 1:0 i URA 2:0, kao i pobede na domaćem terenu nad ekipama BUL 3:0 i Villa 1:0.

Izostanci: John Revita (odbrana), Bright Anukani (sredina terena), Dominic Ayella (sredina terena), Kafumbe Joseph (sredina terena), Brian Aheebwa (napad), Juma Balinya (napad).

Izjava trenera gosta: ,,Sastajemo se sa odličnim timom Mbarara City. Oni imaju jako dobar skor protiv nas kada nas dočekuju, nismo ih dobili tamo nikada, prethodna tri susreta kada smo igrali. Želimo da razbijemo maler i uzmemo sva tri boda. Igrači moraju da budu spremni za izazov pred njima i da se suoče sa njim. Ova utakmica je prva od naša dva vezana gostovanja i želimo da uđemo u dobar ritam.“

Međusobna tradicija: Gosti nikad nisu slavili na terenu Mbarara, odigrali su tri meča, dva puta je bilo 0:0, dok je jednom slavio domaćin 2:1, samo jednom je na prethodnih 7 mečeva viđeno 3 gola, ostalih 6 mečeva zavrešna su 0-2 gola. Pet od 7 mečeva završene su nerešeno na poluvremenu.

Zaključak: Tradicija u afričkom fudbalu igra zaista veliku ulogu, a Kampala iako veliki klub za uslove Ugande, još nije dobila na ovom terenu, uz to domaćin i ove sezone igra jako čvrsto na svom stadionu, a ako se dodaju i izostanci kod gosta, deluje da gosti ni sada neće moći do sva tri boda.

Predlog na osnovu tradicije: Tradicija nas navodi na više tipova, ali mi ćemo se fokusirati na kvotu 1,80 koliko se plaća igra Xpp (nerešeno na poluvremenu)

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: Ukoliko pogledamo trenutnu formu i igre timova ove sezone na domaćem, odnosno gostujećem terenu, mogli bi da naplatimo odličnu kvotu na igru 1X&0-3 gola po kvoti 2,15!

0:0


Foto: Image by Christoffer Borg Mattisson from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje