sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Poručena analiza Slavija Sofija – Montana

17:00 Slavia Sofia – Montana (Bugarska 1)

Pozicija na tabeli domaćina: Slavija Sofija se nalazi na 11.mestu (tj. prvom mestu grupe za opstanak u kojoj igraju četiri poslednja tima na tabeli), imaju skor 6 pobeda, 5 remija i 15 poraza uz gol razliku 19:40.

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu imaju skor 4 pobeda, 3 remija i 6 poraza uz gol razliku 9:16.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Tri poraza, remi i pobeda su učinak ovog kluba u prethodnom periodu, odigrali su nerešeno protiv Etra 1:1 sa kojim su u ovog grupi za opstanak, dok su jedinu pobedu upisali protiv Boteva u Plovdivu 0:1.

Izostanci: Za danas će u timu faliti defanzivac Patev (10/0), ostali igrači su spremeni i igraće danas


Pozicija na tabeli gosta: Montana se nalazi na poslednjem 14. mestu lige (poslednje mesto i ove mini lige) imaju skor 4 pobede, 8 remija i 14 poraza uz gol razliku 21 dat i 46 primljena gola.

Skor na gostujućem terenu: U gostima su najlošiji tim u celoj ligi imaju 5 remija i 8 poraza BEZ IJEDNE POBEDE uz gol razliku 4 data i 24 primljena gola.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Dva remija i tri poraza su njihov učinak u poslednje vreme, oni su remizirali sa 1:1 sa Bereom i Černomorecom na domaćem terenu.

Izostanci: R. Senhadji (14/1 odbrana)



Međusobna tradicija: U poslednjih 10 međusobnih mečeva, Slavija je mnogo uspešniji tim, imaju 8 pobede uz 2 pobede Montane. Poslednja dva meča odigrana u martu ove godine dobila je Slavija, u ligi 2:1, a u kupu 2:1, ali posle produžetka.

Zaključak: Gostujući tim ima dosta probelma u funkcionisanju tima čitave godine, danas je meč vrlo važan za oba tima, ali zbog nastaupa Montane u ove sezone, smatramo da danas nemaju puno šansi i da će igrati na gol manje, odnosno da će pre svega pokušati da zaštite svoju mrežu.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: Stanje timova, tradicija i svi parametri kojima raspolažemo daju nam za pravo da odigramo na to da domaćin neće ostati bez svih bodova, a kvota na igru 1X&0-2 je odličnih 1,75, sigurnija varijanta je 1X&0-3 gola, ali je kvota dosta manja!

1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje