sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Predlog iz KHL lige – 02.12.2020.

Sutra je na programu novi duel u KHL ligi a mi izdvajamo duel Jokerita i Ufe. Oni će od 17:30 odigrati meč u Finskom Helsinkiju. Ekipe su sličnog kvaliteta i biće veoma zanimljivo.

Jokerit se nalazi na 7. mestu svoje konferencije sa 32 boda i gol razlikom 83:64. Imaju čak 6 mečeva manje jer su mnogo mečeve odlagali zbog korone i nedostatka igrača. Njihov roster je inače skraćen i tačno imaju toliko igrača za 4 linije a svaka povreda ili izostanak bi ih puno oslabilo. U sastavu ekipe ima dosta stranaca, a verovatno i jedna od ekipa koja ih ima najviše. Imaju na golu sjajnog Andersa Lindbacka koji ima iskustva iz NHL lige (Arizona,Dallas, Buffalo) koji ima čak 93 % odbrana i prvi je golman ekipe. Odbranu čine Kanadsko/Švedski tandem Alex Grant i Viktor Loov, a takođe sjajni su i Finci Mikko Lehtonen 8g/9a i Jaako Manninen 1g/11a međutim oni nisu nastupili u poslednje 3 utakmice. Napad im je glavno i najmoćnije oružije gde se ističu Jordan Schroeder 6g/9a, Niclas Jensen 10g/8a i iskusni Brian O Neill 6g/23a. Što se tiče forme ekipe Jokerit ima kod kuće 2 pobede u nizu i obično bude dosta golova. Igraju na ivici penala, veoma čvrsto i sa dosta isključena. Po procentima iskorišćenosti PP oni su na 2.mestu sa 25.9 %. Zaista moćna ekipa i redovno su svake godine u vrhu KHL lige.

Ufa je u svojoj konferenciji na visokom 3. mestu sa sakupljenih 43 boda i gol razlikom 99:88. Fudbalski rečeno otvoreno igraju, sa brzim akcijama i dobrom završnicom. Tačno 3 gola po meču postižu, ali i primaju dosta. Ekipu čine uglavnom Ruski igrači sa par Finaca. Glavni igrač odbrane je Philip Larsen 6g/11a koji ima jako dobar šut a i sjajno razigrava saigrače. Ono što krasi ovu liniju je prva linija napada a sastavljena je od 3 Finska igrača Markus Granlund 12g/16a, Teemu Hartikainen 16g/18a i Sakari Manninen 9g/15a. Oni su zaista hemija ove sjajne ekipe i sigurno će protiv svojih imati veliki motiv za dokazivanjem. Još jedno zvučno ime ove ekipe je napadač Dmitriy Kugryshev 7g/13a. Ovog hokejaša krasi prelepea tehnika i jako dobar šut, što statistika u njegovoj karijeri i pokazuje! Ufa na strani igra toplo hladno ali protiv ovog rivala ima dobre rezultate. Jokerit ih je poslednji put pobedio 2015.godine.

Očekuje nas veoma neizvestan susret i ako ćemo realni biti sve može da se desi. Veoma ujednačene ekipe a domaći teren bi mogao da znači dosta Fincima jer imaju sjajnu publiku. Sigurno najviše praćena ekipa u ovoj ligi u prepunoj hali imaće mnogo prednosti. Međutim nije ekipa Ufe za bacanje i njima to ne bi trebao da predstavlja problem. Jednostavno verujemo njihovoj sjajnoj formi i zaista ne verujemo u poraz!

Naš predlog za ovu utakmicu je X2 a kvota je 1,70! Mogli bi gosti bar produžetak  da izvuku, a ako neko veruje i u pobedu kvota 3 deluje više nego hrabro sa nekim minimalnim ulogom!

3:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje