petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Predlog iz KHL lige – utorak 01.12.2020.

Sutra u okviru KHL sastaće se Torpeda i Traktor. Meč će se odigrati u 17h u Ninži Novgorodu, gde uloga favorita je malo na strani gostiju.

Torpedo se nalazi u play off mestu, tj na 7. poziciji sa 30 bodova. Gol razlika im je 83:92. Ovo će im biti 4 vezana utakmica pred svojim navijačima, a imaju skor 2 pobede i 1 poraz (u prošlom kolu od Magnetogorska 2:4). Ekipa ima par Američkih i Kanadskih igrača koji svi imaju preko 30 godina ali puno iskustva iz NHL i AHL. Andy Miele je njihov najbolji igrač koji ima 8 golova i 13 asistencija. Kanađanin Jordan Szwarz je takođe veoma aktivan u napadu i sa 4 gola i 8 asistencija mnogo znači ovoj ekipi. Najbolji Ruski igrač u Torpedo je Damir Zhafyiarov koji ima samo 26 godina a ovo mu je već 8 sezone u ekipi. Ove sezone ima fenomenalnih 12 golova/14 asistencija. Golmani nisu jača strana ove ekipa, te odatle i ta 92 primljena gola što je preko 3 po meču. Svi su negde oko 90% odbrana, što i nije dobra brojka. Ono što karakteriše ovu ekipu su šutevi na gol a po tome su 2. u ligi.

Traktor je sa 42 boda na 4. mestu tabele. Gol razlika im ja 85:63. Ova konferencija je veoma izjednačena, a lider im beži samo 6 bodova što znači da bi sa 2 vezane pobede mogli izbići na čelu tabele. Forma ekipe je sjajna i imaju 8 pobeda u poslednjih 10 utakmica. Prošlo kolo su izgubili od Niznekamska 5:3. Ekipa iz grada Čeljabinska se oslanja uglavnom na domaće igrače. A okosnicu tima čine i par Šveđana i Čeha. U odbrani glavni šraf ekipe je mladi Šveđanin Pilut Lawrence koji sjajno razigrava igrače i ima čak 14 asistencija. Napad Traktora je veoma jak i sa iskusnim Češkim internacionalcima Tomaš Hukom 8g/13a i Lukašom Sedlakom 7g/11a zaista deluje dominantno. Rus Alexei Bivyltsev 7g/10a je takođe sjajan i pomaže da napad deluje još moćnije. Po statistici gledano ekipa je skoro u svim parametrima na zlatnoj sredini (PP,šutevi na gol). Jedino se dosta ističu po grubosti i imaju dosta isključena, što ih je koštalo često pogotovo u prošlom meču kad su imali čak 5 isključena a protivnik je iskoristio 2 da postigne gol.

Gosti su u poslednja 3 međusobna susreta slavili i to veoma ubedljivo (4:0,4:1,5:1). I na ovom meču su blagi favoriti, ali ne treba otpisivati domaće pogotovo na svom ledu. Nema odsutnih igrača kod obe ekipa i treneri će imati sve na raspolaganju. Sa ovakvom statistikom meč bi trebao da bude veoma grub, a onda se nadamo da će PP (power play) biti jača strana obe ekipa kao do sad i da će padati dosta golova u toj situaciji. Napadi obe ekipe su zaista jake, imaju u proseku 3 gola po utakmici.

Predlog za ovaj susret je 5+ golova a kvota za ovu igru je 1,68! Ulog ćemo staviti 2/10!

2:0

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje