sreda, 17. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Predlog iz rukometa (EP 2022) – četvrtak

Naši rukometaši će prvi na teren, a rival će im biti reprezantacija Ukrajine. Meč će se igrati u terminu od 18h u Mađarskom Segedinu. Blagi smo favoriti sa kvotom 1,60.

Otkad je reprezentaciju preuzeo Španac Toni Gerona, nemamo poraz u poslednjih 9 mečeva. Kvalifikacije smo pregurali više nego dobro, a u dvomeču sa Francuzima iznenadili sve pa i nas. Nosioci igre bek Zelenović, pivot Marsenić a sigurno najviše će opasnost pretiti sa krilnih pozicija gde će biti Nemanja Radivojević i Nemanja Ilić. U svaki od prethodnih 9 mečeva naša reprezentacija je prebacila današnju postavljenu granicu.

Ukrajinci ne pamte po dobru prošlo Europsko, kad su ostali bez bodova. Na ovo su se plasirali zahvaljući sreći jer su imali nerešen rezultat protiv Rusije i tako preneli 1 bod kao poslednja trećeplasirana ekipa. Kostur tima čine 90 % igrači iz domaće lige, a najiskusniji su bek Tilte i krilo Zhyk. Jedna zanimljivost je vezana za prvog golmana Komoka koji brani za Ukrajinski Motor, a njegova statistika u ligi Šampiona glasi da je na svakom od 10 mečeva primio 26+ golova (osim protiv Flensburga 22).

Srbija-Ukrajina Srbija 25,5+ golova 1,83 MAXBET

31:23


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje