utorak, 28. novembra 2023.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Predlog iz rukometa (Nemačka liga) – četvrtak

Večeras od 19:05 u okviru Nemačke rukometne lige snage će odmeriti Lemgo i Bergischer. Domaćin je blagi favorit, a granica golova postavljena je na 53,5.

Lemgo je ekipa sa sredine tabele, tačnije nalaze se na 8.mestu sa 17 sakupljenih bodova. Od 6 poraza u sezoni 5 je bilo od prvih 5 ekipa na tabeli, dok su jedini kiks imali na startu sezone kad su izgubili 26:27 od Lajpciga na svom parketu. Nastupaju još u eurokupu, kao i u Nemačkom kupu u kom su pre neki obezbedili 1/4. Dosta stranaca u ekipi čine okosnicu tima: Guardiola, Hutaček, kao i Šveđani Carlsbogard i Cederholm.

Bergischer je ekipa sa začenja tabele iako su par pozicija iznad zone ispadanja, par poraza ih može dovesti u neprijatnu situaciju. Taj niz poraza je dug već 6 mečeva, a čak 9 mečeva ne znaju za pobedu. Poslednju pobedu su ostvariti na svom parketu 30.oktobra protiv ekipe Lajpciga, a jedina 2 boda u gostima imaju pobedom nad ekipom Lubekea u 1.kola šampionata. Lideri ekipe su Čeh Babak i Islanđanin Gunarson.

Na osnovu svega navedenog domaći moraju nastaviti dobre partije na svom parketu i tako se približiti vrhu. Dok će gost nastaviti grčevitu borbu za opstanak. PREDLOG: H1 (-2,5) 1,70 MAXBET

27:27


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje