četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Predlog iz rukometa (Svetsko prvenstvo) – četvrtak

Kreće druga faza i u drugim grupama, a od 18h mi smo vam izdvojili susret Norveška-Portoriko. Nema šta ovde mnogo da se priča, Norvežanke su apsolutni favorit, a granica je postavljena na 57,5 golova.

Norvežanke su više nego lako prešli u 2.fazu takmičenja prenevši 4 boda. Padali su redom Kazahstan +28, Iran +32 i Rumunija +11. Iako rezultata tako ne govori Norveška nije ekipa koja jurca po svaku cenu, igrali su pametno i čekali greške protvnika. Realizacijia im je u TOP 3 na prvenstvu. Jedini pravi susret u kome su takmičarski razmišljali jeste protiv Rumunije ali opet to nije bio mnogo efikasan duel. U sva 3 susreta došlo je minus golova.

Portoriku je ovo 2. učešće na Svetskom prvenstvu. Na prošlom izdanju 2015.godine imale su jednu pobedu u grupi ali su na kraju po plasmanu završile na poslednjem 24.mestu. Ove godine u 1. fazi takmičenja pobeđen je Uzbekistan 30:24 i tom pobedom su obezbedile plasman dalje. Poražene su od Švedske +38 i Holandije +40. Iako rukometašice nisu profesinalke (učiteljice,doktorice,studenti) ovo je njihov san i sigurno ga žive do zadnjih minuta ovog takmičenja.

Baš te 2015. kad je Portoriko 1. put učestvovao imali su međusobni duel a Novreška je slavila 39:13. Kao što smo rekli neće ni ovde Norveška jurcati, čekaće greške. Golove ćemo ukupno preskočiti jer nam deluje da je visoka granica bez obzira na sve. Hendikep od 35,5 deluje takođe visoko, a možda se tu može probati kontra na Portoriko. Ono što je nama zapalo za oko je nešto drugo i realno gledano i amateri mogu zabiti bar 11 golova.  PREDLOG: PORTORIKO 10,5+ 1,75 MAXBET KLADIONICA

43:7

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje