četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Predlog iz rukometa (Svetsko prvenstvo) – petak

Polufinale Svetskog prvenstva donosi nam ozbiljne duele. U prvom meču večerašnjeg programa od 17:30 snage će odmeriti Francuska i Danska. Francuzi su blagi favoriti a granica je postavljena na 48,5 golova.

Obe ekipe imaju 100% učinak na prvenstvu i ovo će im biti prvi poraz, ali kako god bilo popraviće utisak od prošlog Svetskog kad nisu bile u prve 4 reprezentacije.

Francuska je igrala dosta egal mečeva, a u samom finišu je uspela da prelomi susret. Od slabijih selekcija primale su mizaran broj golova, dok su u poslednja 2 meča primile ukupno 54 gola. Ipak su u tim mečevi dali gas i svoj maksimum a i rivali su bili dosta jaki.

Šta reći za Dansku, apsolutna nadmoć i svaka pobeda je bila +10 golova osim u 1/4 kad je pobeđen Brazil 30:25. Ovo je reprezentacije koja obično igra preko bekova, a sjajni trio Hansen-Pedersen-Petersen rešeta mreže protivnika. Jensen Ostergaard će probati da probije po krilu gde će Francuskinje biti ranjive usred fokusa na pomenute bekove.

Kladionica postavlja granicu vrlo nisko, iako je to dobra opcija mi ćemo probati nešto drugo. Danska je ovu granicu prebacila uvek na šampionatu i to debelo. PREDLOG: DANSKA 23,5+ 1,82 MAXBET kladionica

23:22

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje