petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Predlog iz rukometa (Svetsko prvenstvo) – sreda

Kreće 2.runda Svetskog prvenstva za žene u rukometu a večeras vam izdvajamo susret Španije-Japan. Špankinje će većeras pred domaćim navijačima od 20:30 pokušati da nastave niz nepobedivosti.

Verovatno jedna od najlakših mogućih grupa, domaćin prvenstva Španija lako je prebrodila sa 3 lake pobede (Argentina 29:13,Kina 33:18,31:19). Barbosa je bila raspucana i sva 3 susreta postigla je po 5 golova, dok je Martin u poslednjem susretu postigla čak 9. Odbrana im je najjače oružije, a obično tu agresivnost protivnik može dobiti jedino iz nekog igrača više ili sa krilnih poziciji jer su bekovi neprelazni.

Japan je na krilima Nakayame (9golova) i Hattori (6golova) koje su blistali u pobedi nad Hrvatskom prenele 2 boda u sledeću fazu. Pre toga su lako savladale Paragvaj i bogami bile veoma blizu pobede nad Brazilkama. Trener Kusimote sigurno može biti zadovoljan ovakvim partijama i sa puno entuzijazma očekuju susret sa Španijom.

Obe ekipe gaje brz rukomet, a najviše bi se oslonili na to da je Japan u sjajnoj formi i verovatno će njihova dobra partija odlučivati o našem predloženom tipu. Španija ne bi smela biti na ispod 30, koristiće se kontra napadi i mekanost bekova Japana dok bi Japan baš mogao da traži šansu u šutovima sa 9m. Nakayama je to sjajno radila protiv Hrvatske i bukvalno takvim šutevima napunila mrežu. Iako smo napomenuli da su Špankinje tvrde tu, možda bi baš ova igračica mogla da dokaže suprotno. Uz brz rukomet koji nestaje očekujemo ih na 22+ golova. PREDLOG: 51,5+ 1,75

28:26

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje