četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Preniska granica na tradicionalno jake palice!

Sutra od 11h u okviru Japanske bejzbol lige sastaće se Rakuten Eagles i Orix Buffaloes. Igraju se 3 susreta u 3 dana, a ovo je 1.meč u seriji. Orix je zakucan za dno tabele dok su gdomaći u play off mestu ali će morati da pobeđuju ukoliko misle da zadrže tu poziciju.

Starter za Rakuten biće Takahiro Morimoto (5-5,3.84).  Solidno sezone za njega ali nalazi se u malom padu forme sa 2 poraza zaredom. Nisu to bili loši startovi ali uvek nekako primi 2,3 poena i nikako ne može da odradi jedan kvalitan start sa nulom. U ovom skoru koji ima svih 10x je primao 2+ poena, koji god to rivali bili.

Starter za Orix biće Yoshinobu Yamamoto (8-4,2.18). Zaista sjajan bacač i sve govori ovaj njegov fantastičan skor. Pokupiti 8 pobeda u ovako lošoj ekipi koja je na dnu lige u svakoj kategoriji je fantastično. Poslednja 2/3 starta su bila sa nulom, Nipponu je dozvolio samo 2 udarca a Seibu 4. Međutim ima problema protiv današnjeg rivala, a u 2 starta ove sezone protiv njih ima primljenih 7 poena i još dodatno mu je klupa uništavala utakmicu sa još dodatnih par primljenih poena.

Rakuten je sjajan kući i  obično to budu efikasne utakmice. Generalno tradicija govori da u poslednjih 15 susreta sa ovim rivalom, 13 je dolazilo 5,5+ poena. Orix loš ali umeju da udare i samo po tome nisu najgori u ligi. Klupa je veoma loša i tipujemo da oni mogu da upraskaju stvar ako Yamamoto zablista.

Naš predlog za ovaj je 5,5+ poena, jer je ova granica zaista veoma niska. Kvota je pristojno dobra 1,75! Ulog je takođe malo jači 4/10!

2:2


Za ovaj mesec skor bejzbol PREMIUMA je 4/6! Srećno ko prati!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje