petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Preniska granica poena na ovaj meč!

Sutra od 06h u okviru Japanske bejzbol lige sastaće se Chunichi Dragons i Yokohama Baystars. Vrlo bitan meč za obe ekipe jer će do kraja sezone svaka pobeda odlučivati ko će se plasirati u doigravanje. Domaći imaju samo pobedu više od gosta ali i meč više.

Bacač za Dragonse biće Koji Fukutani (7-2,2.53). Zahvaljujući njemu i Onu, ova ekipa se nalazi na korak od doigravanja. Zajedno imaju 20 pobeda, a ekipa ima ukupno 56 pobeda. Fukutani retko gubi, a i protiv Yokohame u sezoni ima 2-0 skor. Ipak u tim startovima je primio po 2 poena i sreća u napad koji ga ispratio jako inače ko zna kako bi bilo.

Starter za Yokohamu biće Shinichi Onoki (10-5,2.41). Jedini bacač u ovoj ekipi koji je dostigao cifru od 10 pobeda je upravo Onoki. Zanimljivo je da ima 5 poraza a da je čak 2 doživeo upravo protiv Dragonsa. U pretprošlom startu izgubio je 6:1 a on je bio kriv samo za 2 poena, dok je prvom startu bio demorilan već nakon dve izmene kad su mu Dragonsi dali 9 poena.

Chunuchi ima 6 poraza u nizu, palica nije loša (1,3,3,1,3,1) dok su bacači bili unakaženi! Hirošima im je u prošloj seriji u 3 utakmice zabila 29 poena. Yokohama sa druge strane u dosta dobroj formi 8 pobeda u poslednjih 10 mečeva, a u poslednjih 5 mečeva svaki put je dolazilo preko 6 poena. Po nama palica gostiju je jedna od boljih u ligi, eto konačno su došli do izražaja. Ostalo je još samo 5,6 mečeva do kraja i svaki detalj će odlučiti koja će se ekipa na kraju plasirati u doigravanje. U tom trenutku u bejzbolu se obično bacači i odbrana stegnu a palica radi kao sat. Shodno tome i ovoj fenomenalnoj statistici samo jedno nam pada na pamet.

Predlog za ovaj meč su poeni 5,5+, a ova preniska granica se naplaćuje kvotom 1,75. Ulog je dosta visok 5/10!

7:5


Statistika za Oktobar je bila 5/8! Predlozi nisu 100% sigurni niti nikakve dojave! Igrate na sopstvenu odgovornost, a ako ispratiti želimo vam svu sreću!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje