četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Previsoka granica na bacače sa veoma dobrim brojkama!

Danas od 11h u okviru Japanske bejzbol lige sastaće se Yomiuri Giants i Hiroshima Carp. Ovo je prvi susret u seriji a igraće se 3 meča do četvrtka. Domaću su prvi ubedljivo u konferenciji a dok su gosti pretposlednji.

Starter za Giantse je neprikosloveni Tomoyuki Sugano (13-0,1.89). Oborio je sve rekorde ove lige sa 13 uzastopnih pobeda što nijednom bacaču nikad nije pošlo za rukom. Ove sezone je već 2x savladao Hirošimu ali imao je jednu nezgodnu utakmicu kad je primio rekordan broj poena ove sezone a to su 4. Međutim njegova ekipa je dobro udarala pa je i tu zabeležio pobedu.

Starter za Carp je Aren Kuri (5-5,3.65). Takođe je i on dosta dobar ove sezone i Hiroshima mu zaista veruje. Imao je par veoma kvalitetnih startova a takav jedan je bio protiv današnjeg protivnika kad je u 7 izmena primio samo 1 poena a njegova ekipa je pobedila 2:1.

Generalno njihove utakmice su veoma tvrde i pada malo poena. Sa ovakvim starterima to bi trebalo da se desi ako oni budu na visini zadatka a to se očekuje od obojice. Sugano juri 14.pobedu i sigurno će dati sve od sebe da to bude u još jedan kvalitetan start. Kuri je zaista u situacijama ako preživi 2,3 izmene može ozbijno da ugrozi udarače svake ekipe. Volimo Tokio dom zbog njegove širine i daljine a zbog toga bacači u njemu imaju mnogo prednosti jer udarači moraju jakim udarcem od 110+ metara da bi prebacili ogradu. takođe je foul teritorija malo proširena gde opet odbrana ima više prostora da hvata pop lopte.

Naš predlog za ovaj meč je očigledan 7,5- sa kvotom 1,90. Ulog je visokih 5/10.

3:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje