četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Protiv „domaćinske“ ekipe će biti znatno oslabljeni!

Gosti su danas u problemu, neće moći da računaju na šestoricu fudbalera, a domaćem timu je pobeda od velikog značaja. Ne treba izostaviti podatak da je domaći tim prava „domaćinska“ ekipa, a mi u skladu sa tim predlažemo kvotu 1.90. Utakmica je na programu od 16 časova.


U pitanju je 30. kolo škotskog „Premiership-a“, a od 16 časova po našem vremenu sastaće se Seltik i Aberdin. Liga broji 12 ekipa, u jednom momentu će se podeliti na dva dela, a obe ekipe će se nalaziti u 1. delu lige, gde će se boriti za trofej. Iako trenutno Rendžers ima 18 bodova više od Seltika, trka i dalje nije gotova, upravo zbog podele tabele na dva dela. Stoga, i do tog momenta, kao i nakon istog, svaki bod je zlata vredan, a toga je Seltik itekako svestan.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Seltik velik procenat bodova osvaja kod kuće, na 15 susreta ima 10 pobeda, 3 remija i 2 poraza uz gol razliku 29:10, dok Aberdin na strani ima 4 pobede, 6 remija i 4 poraza uz gol razliku 10:13.

Za Seltik neće igrati Christopher Jullien (14n/3g/2a, centralni bek) i James Forrest (10n/2g/1a, desni vezni). Za Aberdin neće igrati Jonny Hayes (30n/2g/4a, desni vezni), Fraser Hornby (8n/0g/0a, centarfor), Ryan Hedges (29n/8g/3a, desno krilo), Greg Leigh (9n/0g/0a, levi bek), Michael Devlin (2n/0g/0a, centralni bek) i Michael Ruth (16n/0g/1a, desno krilo).

Treba imati u vidu da je Seltik smenio trenera, ali je to rezultat lošijih partija, te je za očekivati da se dogode određene promene u igri ekipe. U svakom slučaju, mišljenja smo da bi ovde mogao da slavi domaći tim, a tip „1&D2+“ se plaća kvotom 1.90. Seltik kod kuće daje nešto manje od 2 gola po utakmici, a nadamo se da najbolji strelac lige, Odsonne Edouard, biti raspoložen za igru.

1:0


Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Photo by Mitch Rosen on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje