Kako da postanete PREMIUM član na sajtu!!!

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


U veoma bogatoj ponudi igrača u današnjoj ponudi, ipak smo izdvojili dvojicu koji imaju po nama dosta realne šanse za prolaz.

M.VUJOVIĆ više od 3,5 postigao 5 golova

Odlično levo krilo član nemačkog Fuche Berlina je nezamenljivi član ove reprezentacije, 1. izvođač sedmeraca i uvek 1. u kontri jer neretko igra i isturenog igrača, tkz Indijanca, a svako je i najbrži igrač crnogorske reprezentacije i igrač kojeg svi rukometaši prvog traže u kontri. Protiv Makedonije odličan sa cak 6 postignutih golova.

L.Kukić manje od 4,5 postigao 4 gola 

Odični srednji bek i kreator igre Orlova, prethodna 2 meča je igrao bez neke velike pomoći i zamene na svojoj poziciji. Danas Srbija iznenadno pojačana dolaskom P. Nenadića koji ce bez sumnje uzeti minute Kukiću koji je verovatno i malo istrošen na 2 prethodna duela, a kada bude na terenu sigurno ce biti fokus igre na njemu jer je vec imao odličan meč protiv njih pa ne sumnjamo da ce biti i nekih specijala za odbranu nad njim. Jeste odličan igrač alii 5 golova u ovako važnom meču izgelda kao veliki izazov za igrača Benfike.

EDIT: Nažalost P. Nenadić nije dobio dozvolu kluba da igra za Srbiju. Stoga branimo Kukića na 3.5+postigao 4 gola  (možda uleti u makaze).

Kako da postanete PREMIUM član na sajtu!!!


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.