subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Sa duplo više izostanaka idu na megdan favoritu

Oba tima se suočavaju sa izostancima, ali će oni biti daleko brojniji u gostujućem timu – domaćin ima 5, a gost 10 (prvi golman i čak 6 defanzivca). Domaćin je daleko kvalitetniji tim, a pritom je i u sve boljoj formi. Ovaj meč možete najkasnije odigrati do 16h po našem vremenu kada se igra većina mečeva u Engleskoj i Škotskoj.


Najava meča: Danas će se u terminu od 16h po našem vremenu u okviru 1/32 finala Engleskog FA Kupa sastati ekipa iz Premijer lige – Watford Fc i ekipa iz League One – Tranmere Rovers.

Watford Fc: se u Premijer ligi nalazi na 19. mestu sa 19 osvojena boda. U poslednja 4. kola je osvojio 10 od 12 boda. Na zadnja tri meča na svom terenu. Vatford danas neće moći da računa na 5 igrača: defanzivce K. Femenia (17 meča / 0 gola), C. Kabasele (13/0), D. Janmaat (8/0), vetista S. Prodl (1/0) i napadač D. Velbek (5/0). 

Tranmere Rovers: se u League One (Engleska 3) nalazi na 21. mestu sa 21 osvojenim bodom. U poslednja 6 meča ima skor 1 2 3 uz 11 primljena gola – gotovo dva gola po meču. Danas Tranmer neće moći da računa na 10 igrača: prvog golmana i kapitena S. Davies (18 meča / 0 golova), čak 6 defanzivca: M. Monthe (22/0), L. Ridehalgh (20/1), K. Wilson (5/0), C. B – Jackson (3/0), E. Gumbs i M. Elis, veziste O. Banks (10/3) i H. Gilmour (2/0) i napadač I. Miller. 

Mišljenje urednika: Ekipa Vatforda igra u sve boljoj formi i svakako će težiti da dobrim partijama izbori opstanak u eliti i da će što više dogurati u FA Kupu, koji je najcenjeniji u kolevci fudbala. Manji broj izostanaka, veći kvalitet, domaći teren i sve bolja forma ukazuju da domaćin treba doći do celog plena. Na vama je izbor adekvatnog tipa, a po mišljenju urednika dobar izbor je igra D1+I i D2+ – domaćin daje minimum gol na poluvremenu i minimum dva gola na meču @1.55 / MaxBet

3:3 (3:0)


Slika preuzeta sa sajta: https://www.nst.com.my

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje