četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] SAN FRANCISCO 49ERS – MINNESOTA VIKINGS – PREDLOG ZA KLAĐENJE

Deo protivničke odbrane na kojoj ovaj napadač igra je dosta slabiji deo tima. Za očekivati je da to iskoristi i ima dobro veče.

 


Igrač koji je nama zapao za oko jeste startni trkač Minesote, a to je Dalvin Kuk. Upravo je ovaj momak jedan od najzaslužnijih za pobedu koju je Minesota ostvarila prethodne nedelje u Nju Orleansu.

Bio je nerešiva enigma za odbranu Nju Orelansa, a njegove brojke sa tog meča su sledeće:

– 28 nošenja za 94 istrčana jarda + 2 tačdauna
– 3 uhvaćene lopte za 36 jard

Apsolutno neverovatne brojke za igrača koji slobodno se može reći sam nosi igru po zemlji.

Zašto Kuk?

1) Kuk je kao što smo rekli jedini pravi trkač u Minesoti. Ima tu još par igrača, ali oni služe samo da zamene Kuka kada se ovaj odmara. Ako pogledamo statistiku u regularnom delu sezone dolazimo do brojke od 250 pozvanih akcija za Kuka od 476 koliko je Minesota odigrala u regularnom delu sezone.
Dakle, 52% akcija po zemlji je igrao Kuk i mišljenja smo da ovo dovoljno govori koliko je ovaj igrač bitan za ovaj tim.

2) Osim što dobro trči on skuplja odbranu oko sebe što daje prostora hvatačima. To se najbolje moglo videti u meču protiv Nju Orleansa kada je Adam Tilen uhvatio onaj pas u produžetku. Protivničke odbrane svesnu rizikuju, i više se posvećuju Kuku nego li hvatačima. To naravno ume da bude mač sa dve oštrice, a najbolje to je najbolje osetio upravo Nju Orleans.

3) Ne verujemo da će ofanzivni koordinator nešto menjati u svojoj filozofiji. I dalje će Kuk imati svoje lopte, jer bez njega su suvi prosek. Na ruku nam ide statistička činjenica kod odbrane San Franciska koja kaže sledeće:

– San Francisko je prva odbrana po branjenju pas igre. Oni u proseku protivniku dozvole 169,2 jarda po utakmic. Jardaža po pasu iznosi samo 5,9 po čemu su prvi u ligi.

– San Francisko je je 17. u ligi po branjenju trčanja, a u proseku dozvole 112,6 jard.

Iz ovoga se može zaključiti da je sasvim logično da Minesota pruži šansu Kuku, jer će preko pasa zaista teško ići.

Ukoliko Kuk ne bude imao dovoljan broj lopti u rukama Minesota neće imati šta da traži. Prosto on je „X“ faktor ovog tima i bez njega rekli smo već Minesota je prosek tim.

Predlog za klađenje: Dalvin Kuk 18+ nošenja
Opcija 2: Dalvin Kuk preko 70,5 istrčanih jardi

Napomena:

Kod nošenja nas ne interesuje njegov učinak u toj akciji. Najbitnije je da on dobije loptu u ruke, a epilog akcije nam nije bitan.


Image by eileenploh from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje