petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Sedmorica standardnih igrača su van protokola ovaj meč!

Domaćin će biti u povoljnijoj poziciji u odnosu na svog večerašnjeg rivala, jer gotovo da neće imati izostanaka, dok će gost biti bez sedmorice itekako redovnih fudbalera. Na ovaj susret možete da tipujete do 21 časa, ali i posle toga, uživo.


Reč je o utakmici između Real Betisa i Espanjola, koja je na programu večeras od 22 časa po našem vremenu. Stanje na tabel ije takvo da 8 kola pred kraj Espanjol zauzima poslednju poziciju na tabeli, dok se Betis nalazi na 14. mestu, na relativno sigurnom mestu, van zone ispadanja.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Može se s pravom reći da je ova utakmica bitna za goste, ali da su u teškoj poziciji, jesu. Za goste neće igrati Dídac Vilà (35n/1g/0a, levi bek), Víctor Gómez (23n/1g/0a, desni bek), Sébastien Corchia (7n/0g/1a, desni bek), Matías Vargas (30n/5g/7a, levo krilo), Leandro Cabrera (31n/3g/1a, centralni bek) i Bernardo Espinosa (26n/3g/0a, centralni bek, drugi strelac ekipe). Za domaći tim neće igrati Javi García (8n/0g/0a, defanzivni vezni), dok je upitan Joaquín (30n/10g/2a, desno krilo, drugi strelac ekipe).

Kada je reč o međusobnim susretima, na poslednjih 6 je viđeno minimalno 2 pogotka, a mi se nadamo da će i večeras nastavitis a efikasnim partijama. Ne možemo da favorizujemo goste, pogotovo zbog igara čitave sezone, a i zbog prilično oslabljene postave večeras, te je logično očekivati duplu šansu na domaćina. Nadamo se da golova neće izostati, te ćemo probati sa predlogom „1X&2+“ po kvoti 1.65.

1:0

Međusobni odnosi – Printscreen/Flashscore.com

Photo by Ambitious Creative Co. – Rick Barrett on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje