petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Sedmorica su odsutna, najbolji strelac pod znakom pitanja!

Danas će jedan tim igrati bez sedmorice igrača, dok je pod znakom pitanja i nastup prvog strelca tima, drugi tim je kvalitetniji i kompletan! Predlog možete okvirno preuzeti do 01 sat posle ponoći, a predložena kvota je 1,70!

02:30 Ind. del Valle – Bragantino (Copa Sudamericana)

Pozicija na tabeli domaćina: Ekvadroski tim Independiente Del Valle je ispao iz Kopa Libertadoresa i tako došao do eliminacionie faze Copa Sudamericane, u grupi sa Palmeirasom, Defencom i Universitariom su bili treći sa skorom 1-2-3.

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu ove godine odigrali tri meča, savladali ubeljivo Universitario 4:0, remizirali sa Defencom 1:1, dok su poraženi od Palmeirasa 0:1. Što se tiče mečeva u Copa Sudamericani prethodnih sezona, oni su u ovom takmičenju, neporaženi na svom terenu, prethodnih 7 mečeva (6 pobeda i 1 remi)

Forma u poslednjih 5 mečeva: Ne tako dobra forma u domaćim takmičenjima, jedna pobeda, dva remija i dva poraza (jedan u kupu i jedan u kombinovanom sastavu pred ovaj meč)

Izostanci: Nema izostanaka za danas


Pozicija na tabeli gosta: Bragantino je tim koji je igrao u grupnoj fazi Kopa Sudamerikane, gde su ostvarli skor 4 pobede i 2 poraza uz gol razliku 7:6, u grupi sa Deportes Tolimom, Taljaresom i Emelecom.

Skor na gostujućem terenu: Na gostovanjima su poraženi od Emeleca (Ekvador) 3:0, dok su slavili protiv Tolime 2:1 i Taljaresa 1:0.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Jako dobra forma i pet mečeva bez poraza u poslednjih pet susreta, dve pobede i tri remija.

Izostanci: Trener ne može sigurno da računa na sledeće igrače: Luan Candido (2/0/0 – odbrana), Rafael Luiz (2/0/0 – odbrana), Raul (8/0/2 – sredina), Bruno Tabarao (0/0/0 – sredina), Claudinho (11/0/3 napad), Gabirel Novaes (1/0/0 – napad), prvi strelac i asistent tima, Artur (17/4/4 – napad) je pod znakom pitanja!



Zaključak: Independiente Del Valle je velikan ekvadorskog fudbala, ali i velikan južnoameričkog fudbala koji ima dosta iskustva u ovakvim mečevima, rezultat moraju da traže na svom terenu, protiv Bragantina koji je Red Bulom projekat u Južnoj Americi, ali koji je danas oslabljen i koji nema iskustva u eliminacionim mečevima.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: Danas je po nama i po svemu izloženom idealan predlog 1X&0-3 gola po kvoti 1,70!

0:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje