petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađeenje (SUBOTA)

U subotu je na programu dva duela Serije A.

18h Parma-Genoa

Parma je u dosta lošoj formi. Oni su u seriji od 6 mečeva bez pobede. Ta serija im je donela i pad na tabeli. Od Evropskih ambicija nije ostalo mnogo, tačnije minimalne su šanse za to. Ipak i bez toga ova sezona je dobra za njih jer je cilj ostvaren, gotovo sigurno će ostati u ligi. Ipak, bez obzira na sve to, sigurno da brine ova serija bez pobede. U prošlom kolu je napad konačno proradio, dali su 3 komada Empoliju,ali je nažalost i odbrana isto toliko primila tako da su došli na isto. Sada im dolazi na noge ekipa koja ima isto bodova kao i oni i eto prilike da se ta crna serija prekine i to na svom stadionu.

Uprkos svim najavama nakon odlaska Pjonteka Đenova ne igra nimalo loše. Oni su u seriji od 6 mečeva bez poraza što je za njih sjajan uspeh. Doveli su Sanabriu i on se pokazao kao pun pogodak, a ne sme se zanemariti ni sjajna forma u kojoj se nalazi Darko Lazović. Prandeli je napravio dobar tim i zaista  igraju znatno bolje nego za vreme mandata Jurića. Ipak, Prandeli je i pored ovih rezultata vrlo nezadovoljan, pogotovo nakon prošlog kola gde nisu uspeli sa igračem više da trijumfuju na svom terenu protiv Frosinonea. Sigurno da će ove nedelje dati sve od sebe da to isprave na jednom vrlo neugodnom gostovanju.

Predlog: Parma je nesumnjivo bliža pobedi na ovom meču,ali je nekako najbolja opcija da se odigraju golovi kojih bi zaista trebalo da bude.


20:45h Chievo-Milan

Kijevo se već sada nalazi u bezizlaznoj situaciji. Jeste da je ostalo dosta kola do kraja sezone,ali njihova forma i igre koje pružaju ne obećavaju da se mogu izvući. Po svemu sudeći im sledi selidba u niži rang takmičenja. Prosto, pravo čudo treba da se dogodi pa da oni ostanu u ligi. U seriji su od 7 mečeva bez pobede, primaju jako mnogo golova,napad je opet zatajio, zaista im se ne piše dobro. Nekako se čini da su i oni sami svesni svega toga i da se već sad polako okreću seriji B.

Milan sa druge strane igra dijametralno suprotno. Milan je u sjajnoj formi. Ko bi rekao da je Gatuzo pre samo 3 meseca bio na izlaznim vratima Milana i da je Milan igrao očajno. Dolaskom Paquete i Pjonteka sve se promenilo. Milan se preporodio, od početka 2019. godine imaju samo jedan poraz i to od Juventusa u Super Kupu. Ta serija dobrih rezultata dovela ih je u priliku da se bore za mesto koje vodi u Ligu Šampiona, potpuno zasluženo. Na ovom meču im treba pobeda, treba im ne samo zbog tri boda, već i da se dodatno izvrši pritisak na Inter pred veliki derbi koji nas očekuje sledeće nedelje.

Prognoza: Milan je ovde apsolutni favorit, pravo čudo će biti ako oni ne slave na ovom meču.


Tipovi:

Parma-Genoa  3+ @ 2.15 (1:0)

Chievo-Milan 2 @ 1.60 (1:2)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje