sreda, 17. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenj (SUBOTA)

U subotu je na programu tri duela Serije A, a mi smo za Vas analizirali najzanimljivije mečeve.

17:15h Breša-Đenova

Jedan veoma bitan meč za oba kluba. Ovo je meč za opstanak. Za ovakve mečeve se kaže da vrede 6 bodova.

Breša je nastavila svoju seriju loših rezultata, doduše bod osvojen na gostovanju u Firenci i ne može baš da se podvede pod neuspeh. Ipak, serija bez pobede je nastavljena. Breša se na tom meču izvukla više zbog loše igre Fiorentine nego svoje dobre igre. Nije napravljen neki pomak u igri tokom ove pauze. Ukoliko žele da održe kakve takve šanse za opstanak na ovom meču prosto moraju da trijumfuju. Problem prave i izostanci. Baloteli je još uvek van tima, a najverovatnije u timu neće biti ni Dimitri Bisoli, Andrea Cistana i Jhon Chancellor.

Nije ni Đenova u nekoj sjajnoj situaciji. Oni su u prošlom kolu pregaženi od strane Parme sa 4-1 i trenutno su na rubu zone ispadanja. Jedan loš rezultat i upali bi u zonu ispadanja. Vidi se neki pomak u njihovoj igri pogotovo u napadu, gde su delovali dosta dobro. Ipak, odbrana je kritična. Vrlo lako su primili 4 gola od Parme i dodatni problem je što su ostali bez kapitena Krišita koji je veoma bitan u toj i tako raštimovanoj odbrani. Situacija nije sjajna, ali moraju stisnuti zube i pokušati da pobede na ovoj utakmici.

Očekivani sastavi:

Brescia (4-3-1-2): Joronen; Sabelli, Papetti, Mateju, Semprini; Bjarnason, Tonali, Dessena; Zmrhal; Torregrossa, Donnarumma

Genoa (3-5-2): Perin; Biraschi, Soumaoro, Masiello; Ankersen, Behrami, Schone, Sturaro, Barreca; Iago Falque, Sanabria

Prognoza: Veoma je teško prognozirati pobednika na ovoj utakmici. Ipak, reč je o dva tima sa lošim odbranama i možda bi golovi trebalo da budu najbolja opcija.

Tip: GG @ 1,75 – 2:2


21:45h Lacio-Fiorentina

Lacijovi šampionski snovi su značajno umanjeni nakon poraza na gostovanju Atalanti. Sjajno su počeli taj meč, vodili sa 2-0 i onda doživeli propast u drugom poluvremenu. Propast koja bi ih mogla koštati Skudeta. Sada je pred njima još jedan veoma nezgodan meč. Fiorentina je jedan veoma nezgodan protivnik, a Lacio ima imperativ pobede. Pred Inzagijem je ovih par dana bio veliki posao, ne zbog nekih izostanaka, već pre svega zbog dizanja samopouzdanja ekipe koje je sigurno poljuljano. Drugih problema nije bilo u ekipi u proteklih par dana. Ukoliko žele Skudeto ovakve mečeve moraju dobijati.

Fiorentina je takođe doživela neuspeh u prošlom kolu kada su remizirali na svom stadionu protiv ekipe Breše. Sećate se da sam u prošloj najavi rekao da će meč protiv Breše da odluči pravac kojim će ići Fiorentina, da li će u borbu za Evropu ili opstanak i izgleda da su odabrali ovo drugo. Tačnije neće se oni boriti za ostanak, ali od Evrope nema ništa pa već sada mogu da se spremaju za sledeću sezonu. Na ovom meču će biti lišeni usluga Kjeze, Kaseresa i trenera Iachinija koji su suspendovani na meču sa Brešom.

Očekivani sastavi:

Lazio (3-5-2): Strakosha; Bastos, Vavro, Acerbi; Lazzari, Milinkovic-Savic, Parolo, Luis Alberto, Jony; Immobile, Caicedo

Fiorentina (3-5-2): Dragowski; Milenkovic, Pezzella, Igor; Lirola, Duncan, Badelj, Castrovilli, Dalbert; Ribery, Cutrone

Prognoza: Lacio je kvalitetniji rival i trebalo bi da dođe do pobede na ovom meču.

Tip: 1 @ 1.85

D2+ @ 1.80 – 2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje