petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju su na programu preostali dueli Serije A.

15h Torinu-Sasuolo

Torino od dolaska Jurića igra kao preporođen. Loše su počeli sezonu, ređali su se porazi, a onda je na klupu došao Jurić. Jurić je prvo zategao odbranu koja je trenutno među boljim u ligi sa samo 20 primljenih golova. Samo su Napoli i Inter primili manje golova od njih, što je fantastičan uspeh. Napad se takođe popravio, počeli su da daju golove, što nije bio slučaj na početku. U poslednjih 5 kola Torino ima 4 pobede i poraz od Intera. U poslednja dva kola su savladali Samdoriju na gostovanju i Fiorentinu kući sa 4-0 i sada idu na treću vezanu pobedu. Tri vezane pobede u ligi nisu uspeli da zabeleže još 2019. godine. Sve ovo govori o tome koliko je Jurić preporodio tim. Trenutno su na 10tom mestu,ali ako ovako nastave vrlo je moguće da se uključe u borbu za mesto u Evropi jer zaostaju samo 5 bodova. U ovom kolu Jurić neće moći da računa na prvu zvezdu tima Belotija,kao ni na Faresa. Glavne uzdanice u napadu će biti Sanabrija,kao i bivši igrač Sasuola Simone Zaza.

Odbrana Torina će biti na pravom ispitu jer im gostuje jedan od najboljih napada u ligi. Sasuolo ima jedan od najefikasnijih napada u ligi,ali isto tako i jednu od lošijih odbrana. Oni igraju poprilično otvorene mečeve na kojima pada baš mnogo golova. U poslednja dva kola na njihovim mečevima je viđeno čak 12 golova. Prvo su demolirali Empoli sa 5-1, da bi zatim njih Verona pobedila sa 4-2. To je i jedan od najvećih problema za Sasuolo, ta konstantnost. Oni nikako da uđu u seriju dobrih rezultata. Taman ostvaren dobar rezultat i usledi šok i neočekivani poraz. Istina, ima opravdanja u vidu izostanaka u meču sa Veronom,ali opet, morali su mnogo bolje. Kad kažem izostanci, tu pre svega mislim na Berardija koji je morao da odradi suspenziju,ali će biti spreman za ovaj meč i sa njim je ekipa mnogo kvalitetnija. Osim Berardija, dosta se očekuje i od mladog Raspadorija koji je takođe sjajan ove sezone. U timu opet neće biti Đuričića,kao ni Traorea i Henrikea.

Očekivani sastavi:

Torino possible starting lineup:
Milinkovic-Savic; Djidji, Bremer, Rodriguez; Singo, Lukic, Mandragora, Vojvoda; Praet, Brekalo; Sanabria

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Toljan, Ayhan, Ferrari, Rogerio; Frattesi, Lopez; Berardi, Raspadori, Kyriakopoulos; Scamacca

Predlog: Trebalo bi da vidimo dosta golova na ovoj utakmici.

Tip: 3+ @ 1.65 sigurnost 7/10 – 1:1


18h Empoli-Roma

Empoli je jako dobro odigrao prvi deo sezone. Najbolje su počeli sezonu od svih novajlija u ligi, bili su u prvih 10 na tabeli. Ipak, u poslednje vreme su drastično pali u formi. U seriji su od 5 kola bez pobede. Poslednju pobedu u ligi su ostvarili početkom decembra. Bez obzira na te loše rezultate, njihova igra i nije toliko loša, baš naprotiv. Oni igraju jako lep fudbal za oko. Napadaju protivnika od prvog do poslednjeg minuta. Lošija strana im je odbrana, doduše odbrana strada delom i zbog ovakvog stila igre. Eto u poslednja 4 kola su primili čak 14 golova, to je zaista loše. Za to vreme su postigli 8 golova, što uopšte nije loš rezultat,ali jednostavno odbrana je bila preloša. Trenutno su u donjem delu tabeli,ali daleko su od zone ispadanja i trenutno su relativno sigurni što se tiče opstanka. Moraju da poprave odbranu, pogotovo kod takvog stila igre ukoliko žele makar da zadrže poziciju na kojoj su trenutno.

Ne dočekuje ni Roma ovo kolo u nekom predobrom raspoloženju. Istina, ulaze u ovo kolo nakon pobede protiv Kaljarija u ligi i Lećea u kupu. Ipak, obe pobede su ostvarene uz dosta muke i daleko je to od one forme i igre koju bi voleli da vide svi navijači Rome. Napad i nije toliko loš, Abraham briljira ove sezone, do sada je postigao 15 golova na 29 utakmica za Romu,ali odbrana je veoma loša. Neshvatljivo je da neka Murinjova ekipa ima lošu odbranu, jer on baš insistira na tom segmentu. Kada vidite kakve oni greške prave na terenu i iz baš tih grešaka dobijaju golove, prosto je neshvatljivo,ali tako je. Moraće Murinjo baš dosta da poradi na tom segmentu igre ukoliko žele da dođu do pozicije koja vodi u Evropu. Ta borba neće biti nimalo laka jer su rivali za tu poziciju itekako jaki (Lacio,Fiorentina…).

Očekivani sastavi:

Empoli possible starting lineup:
Vicario; Stojanovic, Romagnoli, Ismajli, Marchizza; Zurkowski, Ricci, Bandinelli; Bajrami, Henderson; Pinamonti

Roma possible starting lineup:
Patricio; Karsdorp, Mancini, Ibanez, Vina; Cristante, Oliveira; Zaniolo, Mkhitaryan, Afena-Gyan; Abraham

Prognoza: Trebalo bi da vidimo jedan efikasan meč.

Tip: 3+ @ 1.48 – 2:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje