petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 6 duela Serije A.

15h Torino-Bolonja

Torino ove sezone igra veoma nepredvidivo. Igraju bukvalno od sjaja do očaja i što je najgore nekad tu promenu dožive samo u jednom meču. Eto pre par kola su izgubili od SPALA, da bi u prošlom kolu savladali Romu na gostovanju. Ta pobeda im je sigurno dala samopouzdanje pred ovaj meč. Trener Macari voli ofanzivnu igru, tokom cele svoje trenerske karijere je forsira, a to generalno odgovara skupu igrača koje ima Torino. Što se ovog meča tiče, Macari će imati problema sa timom jer nedostaje nekoliko igrača. Van tima su: Lyanco, Iago Falque, Daniele Baselli, Vittorio Parigini i Simone Edera.

Igra Bolonje se značajno popravila od kad se na klupu vratio Siniša Mihajlović. Dok je on bio u bolnici tim nije delovao toliko dobro na terenu. Ipak,kad je Siniša na klupi deluju mnogo ozbiljije,agresivnije, uostalom skinuli su dva skalpa, Atalanti i Napoliju i remizirali sa Fiorentinom u od kad se Siniša vratio, što dovoljno govori o tom njegovom uticaju na ovu ekipu. Danas igra protiv svog bivšeg kluba i sigurno da ih Siniša veoma dobro poznaje i gledaće da iskoristi to maksimalno.

Potencijalni sastavi:

Torino : Sirigu; Izzo, Nkoulou, Bremer; Aina, Lukic, Rincon, Ansaldi; Verdi, Berenguer; Belotti

Bologna : Skorupski; Tomiyasu, Danilo, Bani, Denswil; Medel, Poli; Orsolini, Soriano, Sansone; Palacio

Prognoza: Ovo bi trebalo da bude jedan otvoren i efikasan meč sa golovima na obe strane.

Tip: GG @ 1.70  1:0


20:45h Roma-Juventus

Još jedan derbi u ovom kolu.

Roma u ovo kolo ulazi nakon šokantnog poraza od Torina. Oni su na tom meču imali skoro 20 šuteva i uspeli su da izgube meč. Taj meč možda i najbolje opisuje,generalno njihovu igru tokom cele ove sezone. Ne igraju toliko loše,ali nemaju ono malo, da bi došli do bodova. Isitna, oni tokom cele sezone kubure sa povredama. Van tima je jako mnogo igrača. Konkretno za ovaj meč trener Rome ne može da računa na Justin Kluiverta, Javier Pastorea, Davide Santona, Bryan Cristantea, Davide Zappacostu, Mihintarijana, dok je pod znakom pitanja Fazio.

Juventus je loše završio prošlu godinu sa dva uzastopna poraza od Lacija u ligi i superkupu. Ti porazi su doneli dosta nemira u Torinu. Počele tj pojačale su se priče protiv Sarija i kada se mislilo da će se to odraziti na ekipu,desilo se baš suprotno. Juventus je u prošlom kolu protiv nezgodne ekipe Kaljarija delovao superiorno od prvog do poslednjeg minuta. Pobedili su sa 4-0 i to uz tri gola Kristijana Ronalda. Ta tri gola posebno raduju sve u Juventusu jer su naznaka da se Ronaldo vraća u svoju prepoznatljivu formu. Osim njega u dobroj su formi i Iguain i Dibala pa će Sari biti na slatkim mukama pred ovaj meč. Ostaje problem u veznom redu neigranjem Kedire i Bentakura,ali se čini da je Matuidi dostojna zamena,makar na osnovu prošlog meča.

Očekivani sastavi:

Roma : Pau Lopez; Spinazzola, Mancini, Smalling, Kolarov; Veretout, Diawara; Zaniolo, Pellegrini, Perotti; Dzeko

Juventus : Szczesny; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro; Rabiot, Pjanic, Matuidi; Dybala; Higuain, Ronaldo

Prognoza: Nezahvalno je prognozirati pobednika,ali je Juventus bliže celom plenu na ovom meču.

Tip:

2 @ 2.25  1:2

GG @ 1.65  1:2

2 i GG @ 4.00  1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje