četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 6 duela, a mi Vam predstavljamo najzanimljvije mečeve.

12:30h Inter-Kaljari

Inter je kiksom tj remijem sa Lećeom u prošlom kolu dobrano sebi zakomplikovao situaciju,jer se Juventus odvojio na velika 4 boda prednosti. Jednostavno Inter je u situaciji da više ne sme sebi da dozvoli nikakav kiks, zna to Konte vrlo dobro i nema sumnje da će spremiti ekipu kako treba. Verujem da će Inter na ovom meču da igra mnogo ozbiljnije nego protiv Lećea i da će želeti što pre da dođu do par golova prednosti.

Kaljari je u neverovatnom padu forme. Oni su u poslednjih 5 kola osvojili samo 1 bod i postigli 4 golova. Za to vreme su primili čak 12 golova. Ovome treba pridodati i poraz, baš protiv Intera u kupu sa 4-1. Nikome nije jasno šta se dešava sa Maranovom ekipom. Do pred kraj prošle godine su igrali sjajno, borbeno,a sada… Sada se sve to raspalo i nekako san o Evropi deluje sve nerealnije. Ovome treba pridodati i to da će Maran na ovom meču imati problema sa sastavom jer nedostaju Fabio Pisacane , Fabrizio Cacciatore, Luca Ceppitelli, Federico Mattiello i Leonardo Pavoletti.

Očekivani sastavi:

Inter : Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Young, Barella, Borja Valero, Sensi, Biraghi; R Lukaku, Lautaro Martinez

Cagliari : Olsen; Faragò, Walukiewicz, Klavan, Pellegrini; Nandez, Cigarini, Rog; Nainggolan, Joao Pedro; Simeone

Predlog: Na ovom meču bi Inter trebalo da dođe do pobede sa makar dva postignuta gola.

Tip: 1 i 2+ @ 1.55  1:1


18h Roma-Lacio

Derbi dela Kapitale. Dovoljno je sasvim to reći. Derbi za vlast u glavnom gradu Italije. Derbi koji je jači i bitniji nego ikad pre.

Roma je podigla formu u poslednje vreme. Serija dobrih rezultata ih je vratila u borbu za mesto koje vodi u Ligu Šampiona. Atalanta još uvek beži,ali nije nedostižna prednost, što daje Romi za pravo da se nada da će se naći tamo gde želi. Poraženi su u kupu od Juventusa tokom nedelje,ali to ih i nije mnogo pogodilo, oni su mislima već bili u ovom derbiju,videlo se to. Džeko je odmorio na tom meču i sada je spreman za ovaj meč. To je jako bitno jer Roma ima dosta problema sa povređenim igračima i svaki je bitan. Na ovom meču u timu neće biti Diego Perotti, Nicolò Zaniolo, Federico Fazio, Javier Pastore, Henrikh Mkhitaryan, Davide Zappacosta i Mirco Antonucci.

Šta reći za Lacio. Vezali su 11 pobeda za redom, oborili su sve rekorde. Trenutno su na trećem mestu sa tri boda manje,ali i utakmicom manje od lidera šampionata. Sada je priča o Skudetu sve realnija i zapravo će ovaj meč pokazati ima li ova ekipa Lacija taj šampionski gen. Ukoliko dobiju ovaj meč ne samo da će se približiti Juventusu nego će i dobiti još veće samopouzdanje za nastavak borbe. Poraženi su u kupu od Napolija,ali čini se da je taj kup sada manje bitno takmičenje za njih. Korea se oporavio,ali verovatno neće igrati na ovom meču. Luis Alberto bi trebalo da igra. U napadu bi opet Kaisedo trebalo da pravi društvo fenomenalnom Ćiru Imobileu. Naravno tu je i naš Sergej. Biće ovo jedan sjajan derbi.

Očekivani sastavi:

Roma : Pau Lopez; Spinazzola, Mancini, Smalling, Kolarov; Cristante, Veretout; Under, Pellegrini, Kluivert; Dzeko

Lazio : Strakosha; Patric, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Lulic; Caicedo, Immobile

Prognoza: Goreće, u pravom smislu te reči. Goreće, kako na tribinama tako i na terenu. Glavni predlog za ovaj meč su kartoni, ukoliko ih imate igrajte ih, biće ih na pretek. Naravno, trebalo bi da bude i golova i to na obe strane,jer su oba tima poprilično raspucana.

Tip: 3+@ 1.55  1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje