utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na rasporedu preostalih 6 duela Serije A.

15h Đenova-Kaljari

Đenova je još uvek u opasnoj zoni,ali ono što treba da raduje navijače jeste sve bolja igra njihovih miljenika. U ovo kolo ulaze nakon velikog boda koji su osvojili na možda i najtežem gostovanju u ovoj sezoni, na gostovanju strašnoj Atalanti. Dobro su se držali na tom meču i odigrali 2-2. Na tom meču su se videle neke naznake buđenja ekipe,videćemo da li je to bio samo trenutni bljesak,ili najava boljih dana za tim iz Đenove.

Kaljari nikako da pobedi. Posle serije poraza usledila je serija nerešenih rezultata i nastavak posrtanja na tabeli. U prošlom kolu im je Parma bukvalno ukrala pobedu golom u nadoknadi vremena za 2-2. Imala je Maranova ekipa na tom meču sjajnih momenata,ali i par crnih minuta koji su  ih i koštali. Jednostavno ne smeju da im se dešavaju takvi padovi u igri ukoliko žele da se bore za mesto koje vodi u Evropu. Pozitivno sa tog meča je i to da je Simeone konačno dao gol, posle nekoliko kola posta. Videćemo kako će Kaljari izgledati protiv ove ne toliko dobre odbrane Đenove.

Očekivani sastavi:

Genoa : Perin; Biraschi, C Zapata, Masiello; Ghiglione, Cassata, Schone, Sturaro, Criscito; Pinamonti, Sanabria

Cagliari : Cragno; Faragò, Pisacane, Klavan, Pellegrini; Nandez, Oliva, Ionita; Nainggolan; Joao Pedro, Simeone

Prognoza: Trebalo bi da vidimo golove na obe strane u ovom dosta neizvesnom meču.

Tip: GG @ 1.75  1:0


15h Napoli-Leće

Napoli je konačno proigrao. Vezali su tri pobede, dve u ligi i jednu u kupu i to kakve pobede. Savladali su Lacio u kupu,a Juventus i Samdoriju u ligi. Izgleda da je Gatuzo našao “ žicu “ svojim igračima i oni konačno igraju onako kako su svi u Napulju i želeli. Napoli igra, brz napadački ofanzivan fudbal. Dobra stvar za Gatuza je i oporavak Maksimovića i Kulibalija koji će biti u timu, a vratio se i Mertens pa se može reći da Gatuzo ima na raspolaganju najjači sastav.

Leće je u prošlom kolu konačno slavilo i to na kakav način. Ponizili su Torino sa 4-0 i uručili Macariju otkaz u Torinu. Sigurno da im je ta pobeda podigla moral i da u mnogo boljem raspoloženju idu na ovo veoma teško gostovanje. Istina, ta pobeda nije odnela i sve probleme sa sobom. Oni na ovo gostovanje idu bez nekoliko bitnih igrača. U timu za ovaj meč neće biti Diego Farias, Panagiotis Tachtsidis, Khouma Babacar i Biagio Meccariello.

Očekivani sastavi:

Napoli : Meret; Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui; Allan, Demme, Zielinski; Callejon, Milik, Insigne

Lecce : Vigorito; Rispoli, Rossettini, Lucioni, Donati; Deiola, Majer, Barak; Saponara; Falco, Lapadula

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan veoma efikasan meč. Napadački stil igre Napolija i loša odbrana Lećea bi mogli da donesu dosta golova na ovom meču.

Tip: 3+ @ 1.40  2:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje