subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 6 duela Serije A.

12:30h Đenova-Lacio

Đenova je popravila igru u poslednje vreme i počeli su da pobeđuju i osvajaju bodove. Ti dobri rezultati su im doneli i pomak na tabeli pa se sada malo lakše diše. Ipak, situacija je daleko od dobre, jedan kiks ih vraća na dno tabele. Po svemu sudeći predstoji im borba za opstanak do poslednjeg kola. Upravo na tom nastavku dobrih rezultata govorio je i trener Đenove pred ovaj meč. Na ovom meču za Đenovu neće igrati Šone,Behrami, Sturaro.

Lacio je u seriji od 19 mečeve bez poraza. Lacio je pobedom u prošlom kolu nad Interom preuzeo drugo mesto na tabeli i Lacio je sada validan konkurent za skudeto. Sada to više nisu fantazije, sada je to realnost. Opšta euforija je u nebesko-plavom delu Rima. Kako i ne bi kad ekipa igra sjajno. Inzagi je napravio jednu sjajnu mašineriju koja igra od prvog do poslednjeg minuta napadački. Igraju sigurno jedan od najlepših fudbala u Seriji A. Pozitivna stvar za Inzagija je i povratak u tim Luisa Alberta i Koree, tako da se može reći da ima na raspolaganju kompletnu ofanzivnu liniju pred ovaj meč.

Očekivani sastavi:

Genoa : Perin; Biraschi, Soumaoro, Masiello; Ankersen, Behrami, Schone, Cassata, Criscito; Pinamonti, Sanabria

Lazio : Strakosha; Patric, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic, Lucas Leiva, Luis Alberto, Jony; Immobile, Correa

Prognoza: Duel dva tima koja vole da igraju ofanzivno bi mogao da nam donese jedan efikasan meč.

Tip: 3+ @ 1.75


15h Atalanta-Sasuolo

Lacio je u najboljoj formi u Seriji A, ali odmah iza njih je ekipa Atalante. Atalanta igra sjajno u 2020. godini. U prošlom kolu su pobedili Romu u direktnom duelu za poziciju na tabeli, da bi tokom nedelje deklasirali Valensiju u Ligi Šampiona sa 4-1. Te pobede su im dodatno podigle samopouzdanje. Istina da nisu navikli baš na ovakav ritam i da je umor sigurno prisutan,ali Gasperini nema taj luksuz da rotira igrače,upravo zbog te borbe za poziciju koja vodi u Ligu Šampiona sledeće sezone. O tome kako Atalanta igra neću mnogo da pričam. Mislim da i vrabci na grani znaju da Atalanta gaji veoma ofanzivan stil igre.

Sasuolo igra dosta dobro u poslednje vreme. U poslednjih 5 kola 3 ostvarene pobede je zaista dosta za ekipu njihovog renomea. Igraju sličan stil igre kao i Atalanta. Odbrana im nije preterano jaka,ali to je i očekivano jer gaje taj ofanzivan stil igre. Oni su ekipa koja svakome može da da gol, posebno su inspirisani protiv jačih rivala,a nema sumnje da je Atalanta baš to.

Očekivani sastavi:

Atalanta : Gollini; Toloi, Palomino, Djimsiti; Hateboer, De Roon, Pasalic, Gosens; Malinovskyi; Ilicic, Duvan Zapata

Sassuolo : Consigli; Toljan, Marlon, Ferrari, Kyriakopoulos; Obiang, Locatelli; Berardi, Djuricic, Boga; Caputo

Prognoza: U poslednja 4 međusobna duela  palo je 20 golova što najboje govori o tome kakav se meč očekuje.

Tip: 3+ @ 1.35


20:45h Inter-Sampdorija

Inter je u prošlom kolu pretrpeo težak poraz na gostovanju Laciju u Rimu. Nije to bio rezultatski težak poraz, bilo je 2-1, već više psihički i po moral ekipe. Taj poraz ih je gurnuo na treće mesto i što je još gore po njih, Juventus se dodatno odvojio. Vidali su rane na gostovanju Ludogorecu, slavili su,ali ipak nije to bila velika satisfakcija. Sad, pošto poto moraju da se vrate na pobednički kolosek. Imaće Konte problema sa sastavljanjem tima jer nedostaje nekolicina igrača. Van tima je Handanović,Espozito, Sensi, Đaljardini i Asamoa. Dobra stvar je da je proradio Eriksen, postigao je gol protiv Ludogoreca i vrlo dobro se razume sa Lautarom i Lukakuom,pa treba očekivati da ovaj trio bude ubitačan po ostale ekipe.

Sampa u ovo kolo ulazi nakon velikog debakla na domaćem terenu od Fiorentine. Oni su na tom meču poraženi sa čak 5-1. Da stvar bude gora Ranijeri je ostao i bez dva važna igrača na ovom meču. Suspendovani su Gaston Ramirez i Muru. Sve je sada spalo na vremešnog Kvakljarelu, a on nije baš u nekoj formi.  Sampa je trenutno samo bod iznad zone ispadanja i svaki naredni kiks može ih gurnuti u provaliju.

Očekivani sastavi:

Inter : Padelli; Godin, De Vrij, Skriniar; Candreva, Barella, Brozovic, Young; Eriksen; R Lukaku, Lautaro Martinez

Sampdoria : Audero; Bereszynski, Tonelli, Colley, Augello; Depaoli, Ekdal, Vieira, Linetty; Gabbiadini, Quagliarella

Prognoza: Inter prosto mora da pobedi na ovom meču.

Tip: 1 i 2+ @ 1.60

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje