petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

Danas je na programu 5 utakmica Serije A.

18h Sampdorija-Lacio

Samo nedelju dana pre derbija Đenove u Sampdoriji i ne cvetaju ruže. U ovo kolo ulaze nakon poraza od Fiorentine. U poslednje vreme imaju padove u formi, taman pobede par kola, pa usledi pad, nema te konstantnosti u igri. U ovom kolu im treba dobar rezultat, pre svega zbog tog derbija koji dolazi vrlo brzo. Trenutno se nalaze u donjem delu tabele sa svega 5 bodova više od ekipa iz zone ispadanja, gde je i Đenova između ostalog. Napad im i ne deluje toliko loše kada se pogleda. Oni postižu golove na gotovo svakom meču, u poslednjih 5 utakmica 7 postignutih golova što je dobar rezultat. Zaslugu za veliku većinu tih golova ima Antonio Kandreva. Biće veoma zanimljivo videti njega protiv svog bivšeg kluba, kluba za koji je odigrao čak 151. utakmicu. Koliko im je napad solidan, toliko je odbrana loša. U tih poslednjih 5 utakmica, 9 primljenih golova, skoro 2 po meču. To je veliki problem. Još jedan problem postoji pred ovaj meč, a to je tradicija. Sampa je u poslednjih 19 mečeva samo 2 puta uspela da pobedi Lacio.

Ne cvetaju ruže ni u nebeskoplavom delu Rima. Lacio u ovo kolo ulazi nakon tri meča na kojima su osvojili svega 1 bod. Porazi od Juventusa i Napolija, kao i remi sa Udinezeom bili su dovoljni da gurnu Lacio na 9to mesto na tabeli. Neuspeh na ovom meču može da ih odgura još dalje od Top 4 mesta i da im žestoko zakomplikuje situaciju. Trenutno su na čak 12 bodova od tog mesta. Oni su u ta tri kola primili čak 10 golova (Juventus 2, Napoli 4 i Udineze 4). To je ekstremno loša statistika, takvu statistiku nema ni najgora odbrana u ligi, kada se pogledaju poslednja tri meča. Moraće Sari umnogome da poradi na odbrani ukoliko želi da dođe do vrha tabele, tj. po pričama iz Italije, mora to Sari da promeni da ne bi dobio otkaz. U slučaju još nekon neuspeha mogao bi Sari vrlo lako da izgubi posao.

Očekivani sastavi:

Sampdoria possible starting lineup:
Audero; Bereszynski, Ferrari, Yoshida, Murru; Candreva, Thorsby, Silva, Verre; Gabbiadini, Caputo

Lazio possible starting lineup:
Reina; Lazzari, Felipe, Acerbi, Hysaj; Milinkovic-Savic, Cataldi, Alberto; Anderson, Immobile, Pedro

Prognoza: Trebalo bi da vidimo dosta golova na ovoj utakmici i to na obe strane.

Tip: GG3+ @ 1.83 – 1:3


20:45h Juventus-Đenova

Iz ove perspektive vreme kada je Juventus harao ligom izgleda jako, jako daleko. Davno su oni već u prvih 10 kola rešavali pitanje osvajača Skudeta. Sada je situacija skroz drugačija. Juventus se sada nalazi daleko od prvog mesta, Skudeto je misaona imenica, njihov cilj je sada mesto koje vodi u Ligu Šampiona, ali ni to neće biti lako, jer za Atalantom zaostaju 10 bodova uz meč manje. Dakle, vrlo je moguće da ih sledeće sezone nećemo gledati u Ligi Šampiona. Možda je tako i bolje, možda im je i potrebna jedna baš ekstremno loša sezona kako bi usledio totalni remont tima. Najavljuju oni taj remont na leto bez obzira na rezultat ove sezone, tj. najavljivali su. Pitanje da li će do toga doći nakon ovog skandala o proneveri novca. Opet im se ponavlja ista situacija, opet im preti ispadanje u drugu ligu. Veliki je pritisak na ceo klub i sigurno da to osećaju i igrači. Nije laka situacija, veoma je teška, ali eto uspeli su da dobiju Salernitanu na gostovanju i time malo poprave raspoloženje u timu. Nisu briljirali, daleko od toga. Igraju dosta teško, jako teško stvaraju šanse, postižu golove, jednostavno nema igrača koji bi sam rešio meč, nisu našli novog Ronalda. Potrebna im je serija pobeda kako bi vratili samopouzdanje, sada ulaze u period malo lakših mečeva i prilika za takav niz je idealna.

Njihov današnji rival Đenova se nalazi u jako teškoj situaciji. Đenova je na 18tom mestu. Imaju svega 2 boda manje od poslednjeplasirane Salernitane. Đenova igra zaista loše. Imaju treću najgoru odbranu u ligi sa 29 primljenih golova, nisu ostvarili pobedu u ligi još od septembra. Promenili su trenera, došao je Ševčenko, ali za sada ni on nije pokrenuo ekipu, ruku sa srce malo je vremena imao za to. Uz sve ove probleme, imaju i mnogo izostanaka. Pred ovo gostovanje ekipa je desetkovana. Van tima je čak 8 igrača. Van tima su: Maksimović, Fares, Destro (najbolji strelac), Krišito (kapiten, drugi strelac tima), Kallon, Kaisedo, Sturaro i Rovela. Upada u oči da su osim najboljeg strelca, van tima čak tri bitna defanzivna igrača.

Očekivani sastavi:

Juventus possible starting lineup:
Szczesny; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, De Sciglio; McKennie, Locatelli; Bernardeschi, Dybala, Kulusevski; Morata

Genoa possible starting lineup:
Sirigu; Bani, Vasquez, Vanheusden; Ghiglione, Sturaro, Rovella, Badelj, Cambiaso; Ekuban, Bianchi

Prognoza: Juventus bi trebalo da slavi na ovoj utakmici.

Tip: 1 i 3+ @ 1.75 – 2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje