petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju su na programu samo dva duela Serije A, jer su ostali mečevi odloženi zbog straha od širenja korona virusa. Igraće se mečevi Leće – Atalanta i Kaljari – Roma, ali oba meča će po svemu sudeći biti bez prisustva gledalaca.

15h Leće-Atalanta

Leće je vezao par dobrih utakmica, par pobeda, ali je usledilo bolno otrežnjenje protiv  Rome i poraz od 4-0. Leće je posebno dobro igrao kod kuće. Naime oni su u poslednja tri kola od maksimalnih 9 bodova uzeli čak 7 što nije nimalo malo. Ipak, pravi protivnik i pravo merilo njihove snage će biti testirano na ovom meču kada gostuje kaznena ekspedicija iz Bergama. Sigurno da će prazan stadion biti udarac za ekipu, jer to onda i nije neka prednost domaćeg terena, tačnije Atalanta ovde ispada u prednosti. Liverani nema nekih problema sa sastavom i moći će da računa na najbolji tim.

Atalanta nastavlja borbu za to mesto koje vodi u Ligu Šampiona. Gasperinijeva kaznena ekspedicija prosto melje svoje protivnike. Svi su očekivali da će malo pasti u formi zbog zgusnutog rasporeda i umora igrača, ali od toga nema ništa. Oni igraju još bolje. Nakon demoliranja Valensije u Ligi Šampiona usledila je i veoma bitna pobeda protiv Rome. U prošlom kolu su odmorili, jer je meč odložen zbog korona virusa, tako da sada spremni i odmorni dočekuju ovaj meč.

Očekivani sastavi:

Lecce : Vigorito; Donati, Lucioni, Rossettini, Calderoni; Petriccione, Deiola, Majer; Mancosu, Barak; Lapadula

Atalanta : Gollini; Palomino, Caldara, Djimsiti; Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens; Gomez; Ilicic, Duvan Zapata

Prognoza: Trebalo bi da vidimo dosta golova na ovom meču.

Tip: 2 i 3+ @ 1.70


18h Kaljari-Roma

Ima li kraja agoniji Kaljarija? U seriji su od 10 vezanih mečeva bez pobede. Praktično nisu ostvarili pobedu u 2020. godini u ligi. Pre samo par meseci su bili na četvrtom mestu i sanjali su mesto u Evropi, a sada su svetlosnim godinama daleko od toga. Neverovatan pad u formi Maroneve ekipe. Još neverovatnije je da nikako ne mogu da se oporave i podignu. Odbrana je jako pala, ali je napad pao još više. Oni su u prethodnih 10 kola postigli samo 9 golova, a poređenja radi u prvih 14 kola 28 golova. Dakle, u prvih 14 kola su imali prosek od skoro dva data gola po meču, a sada je taj prosek manji od jednog gola. Jedan igrač će imati poseban motiv na ovom meču, a to je Naingolan. Od njega u Kaljariju i najviše očekuju na ovoj utakmici. Dodatni problem su i povrede. Van tima su Nandez i Pavoleti.

Roma uprkos velikim kadrovskim problemima gura sasvim dobro. Uspeli su da prođu u Ligi Evrope. U domaćem šampionatu su u igri za mesto koje vodi u Ligu Šampiona. U prošlom kolu su igrali protiv Lećea i dobili sa ubedljivih 4-0, zaista sjajna igra. Rekoh, imaju velikih kadrovskih problema. Pred ovaj meč van stroja su Gianluca Mancini koji je suspendovan, dok su povređeni: Amadou Diawara, Lorenzo Pellegrini, Javier Pastore, Nicolò Zaniolo, Antonio Mirante i Davide Zappacosta. Dakle, Roma u ovo kolo ulazi bez čak 7 igrača. Sve oči su uprte u Džeka, Undera i Mikhtarijana od kojih se očekuje da nose Romu do novih bodova.

Očekivani sastavi:

Cagliari : Cragno; Cacciatore, Pisacane, Ceppitelli, Pellegrini; Ionita, Cigarini, Rog; Nainggolan, Joao Pedro; Simeone

Roma: Pau Lopez; Bruno Peres, Fazio, Smalling, Spinazzola; Veretout, Cristante; Under, Mkhitaryan, Perotti; Dzeko

Prognoza: Mogli bi da vidimo dosta golova na ovoj utakmici.

Tip: GG @ 1.65

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje