subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 6 duela Serije A, a mi za Vas analiziramo najzanimljivije mečeve.

19:30h Napoli-SPAL

Napoli je odlično počeo ovaj deo sezone nakon pauze. Sjajna je bila uvertira za nastavak sezone u vidu osvajanja kupa Italije gde su izbacili prvo Inter, a zatim i velikog rivala Juventus. To osvajanje kupa im je dodatno podiglo samopouzdanje. Velika euforija vlada u Napulju, situacija se skroz okrenula. Pre par meseci svi su bili razočarani u klub, verovali su da je Gatuzo skroz pogrešan izbor za trenera,ali ih je on demantovao. Gatuzo je preporodio ekipu, našao im je “ žicu “ i Napoli sada izgleda mnogo bolje. Na krilima tog osvajanja kupa ostvarili su i pobedu protiv Verone u prošlom kolu. Ruku na srce, oni su osvajanjem kupa osigurali plasman u Ligu Evrope pa sad i nemaju nekih takmičarskih ambicija što se tiče tabele. Ipak, kada znate da je na klupi neko kao što je Gatuzo onda je pobeda imperativ pa makar to bila i prijateljska utakmica.

Spal je porazom u prošlom kolu čini se rešio svoju sudbinu. Oni su trenutno na predposlednjem mestu sa čak 7 bodova manje od ekipe iznad njih. Dakle, oni su 99% ispali, ostala je minimalna šansa da se spasu i sigurno da će se oni boriti do kraja. Ipak to neće biti nimalo lako. U prošlom kolu su se dobro držali protiv Kaljarija i primili su gol u poslednjim sekundama meča. Takvi porazi posebno bole i sigurno da im je taj poraz dodatno poljuljao i tako nisko samopouzdanje. Ono što može biti ohrabrujuće za navijače Spala jeste to da Spal jako dobro igra protiv velikih ekipa iz Serije A. Na takvim mečevima su posebno motivisani i neretko osvajaju bodove. Sve oči su uprte u Petanju, on je glavni motor ekipe. Danas će imati poseban  motiv jer igra protiv kluba čiji član treba da postane na kraju ove sezone, jer ga je Napoli kupio početkom ove godine.

Očekivani sastavi:

Napoli (4-3-3): Meret; Di Lorenzo, Manolas, Maksimovic, Mario Rui; Fabian Ruiz, Lobotka, Zielinski; Politano, Mertens, Insigne

SPAL (4-3-3): Letica; Cionek, Vicari, Bonifazi, Reca; Missiroli, Valdifiori, Dabo; Strefezza, Petagna, Valoti

Prognoza: Napoli bi trebalo da slavi lagano na ovoj utakmici, a Spal bi mogao do gola na meču.

Tip: 1  @ 1.32

za hrabrije GG i D2+ @ 2.70

1 i GG @ 3.15

Rezultat 3-1


19:30h Udineze-Atalanta

Udineze nije u najboljoj situaciji. Porazom od Torina u prošlom kolu došli su na samo 3 boda od zone ispadanja. Još neki poraz bi ih gurnuo u provaliju zvana zona ispadanja. Po svemu sudeći predstoji im borba za opstanak do kraja sezone. Igra Udinezea je ono što dodatno zabrinjava navijače. Oni na terenu ne deluju kao ekipa koja može nekog da pobedi. Napad im je dosta loš, neefikasan, a ni odbrana nije nešto bolja. Još veći problem na ovom meču predstavljaju i izostanci. Dva glavna motora ekipe, igrači oko kojih se sve vrti u ekipi su van tima. Do kraja sezone je izgubljen Mandragora, dok je na ovom meču suspendovan De Paul. Bez njih dvojice Udineze je duplo slabiji. To i nije najsjajnija vest kada se zna ko im danas gostuje.

Na gostovanje u Udine danas dolazi kaznena ekspedicija iz Bergama. Atalanta igra najlepši fudbal na “ čizmi “ u to nema nikakve sumnje. Od nastavka ove sezone zabeležili su dve pobede i to kakve. Prvo su savladali Sasuolo sa 4-1, da bi posle toga savladali i Lacio sa 3-2 i to nakon preokreta. Lacio je na tom meču imao 2-0 i Atalanta je okrenula. Dakle, 7 golova  u dva meča, od početka sezone 77 postignutih golova na 27 utakmica, 2.85 golova po meču u proseku. Poređenja radi druga ekipa po efikasnosti je Lacio sa 64 postignuta gola. Dakle, Atalanta ima čak 13 postignutih golova više i utakmicu manje. Zaista impresivna statistika. Oni igraju od početka do kraja meča napadački, bez obzira na rezultat, bukvalno melju protivnika. Udineze je to najbolje osetio u prvom delu sezone kada su primili čak 7 komada u Bergamu. Gasperinijeva kaznena ekspedicija deluje impresivno i nezaustavljivo. Za ovaj meč Gasperini ima sve igrače na raspolaganju. Iličić se oporavio od povrede, Pašalić je odradio suspenziju, a spremni su i Zapata i Muriel. Na slatkim mukama će biti Gasperini na ovoj utakmici.

Očekivani sastavi:

Udinese (3-5-2): Musso; Troost-Ekong, Nuytinck, Samir; Ter-Avest, Stryger-Larsen, Jajalo, Fofana, Sema; Okaka, Lasagna

Atalanta (3-4-2-1): Gollini; Toloi, Caldara, Djimsiti; Hateboer, De Roon, Pasalic, Castagne; Gomez, Ilicic; Muriel

Prognoza: Atalanta je favorit u ovom meču gde bi mogli videti dosta golova.

Tip: 3+ @ 1.65

2 i 3+ @ 2.30

za hrabrije: 4+ @ 2.65

Rezultat 2-3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje