petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 6 utakmica Serije A, a mi smo za Vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

15h Atalanta-Lacio

Zasigurno jedan od najzanimljivijih i potencijalno najefikasnijih mečeva u ovom kolu. Ova dva tima su pre samo nekoliko dana odigrali sjajan meč u kupu gde je slavila Atalanta sa 3-2.

Ta pobeda u kupu i pobeda protiv Milana u ligi zasigurno je zapušila usta svim kritičarima, a bilo ih je sve više i više posle remija protiv Udinezea i Đenove. Svi su redom kritikovali Gasperinija zbog svoje tvrdoglavnosti ili doslednosti, da ni po koju cenu ne odstupa od svoje zacrtane formacije na teren. Naravno, te kritike nisu bez potpore. On zaista svaki meč pravi gotovo identične promene, gde menja štopera za štopera na rezultatu 1-1. Veznog zameni za veznog, a najviše mu se zamera što nikako ne želi da makar na negativnom rezultatu upari Zapatu i Murijela. Sigurno da bi tad bili ubojitiji,ali on svaki meč menja jednog za drugog. Jednostavno konstatno igra sa istom formacijom. Ta formacija jeste dobitna,ali je i mač sa dve oštrice,jer ako protivnik postavi igru da to ne prolazi,jednostavno on nema plan B. Videlo se to upravo na mečevima protiv Udinezea i Đenove gde se rival fokusirao na odbranu. Atalanta mnogo lakše igra protiv protivnika koji igra otvorenije, kao Milan, Lacio… Mislim, sve se to vidi iz priloženih rezultata. Elem, da se vratimo na ovaj meč. Kao što sam rekao, stil igre Lacija u potpuno odgovara Atalanti i zato očekujem dosta golova. Što se tiče izostanaka van tima su Gosens, Hateburg i Pašalić.

Što se tiče Lacija,čini se da se mašina Simonea Inzagija upalila. Lacio je pre tog kup meča u ligi vezao čak 5 pobeda i velikim koracima su se približili liderima. Igraju sjajan, lep, pa možda trenutno i najlepši fudbal u Seriji A. Za razliku od suparnika sa protivničke klupe, Simone Inzagi uvek ima i plan B i plan C. Uostalom to se vidi, jer Lacio neretko rešava mečeve u poslednjih pola sata i tu baš prevagu često donesu izmene i taktičke promene Simonea. Istina, taj poraz u kupu ima i opravdanje. Na tom meču je Simone dosta promešao karte, primera radi, na tom meču nije igrao Imobile. Sigurno da će on danas igrati i da će Lacio biti još opasniji.Jako dobra stvar je i povratak Luisa Alberta koji je u poslednje vreme glavni motor tima. Istina, ima on i svoje zamenike u vidu Koree, Sergeja,pa i na klupi Akpu Akpra, koji često zna da promeni tok meča. Sve u svemu sa mnogo strana će Lacio pretiti Atalanti.

Očekivani sastavi:

Atalanta (3-4-1-2): Gollini; Toloi, Romero, Djimsiti; Maehle, De Roon, Freuler, Ruggeri; Pessina, Ilicic; Zapata

Suspended: Gosens

Injured: Pasalic, Hateboer

Lazio (3-5-2): Reina; Patric, Acerbi, Radu; Lazzari, Luis Alberto, Leiva, Milinkovic, Marusic; Immobile, Correa

Injured: Luiz Felipe, Strakosha, Caicedo

Prognoza: Ovde bi trebalo da bude dosta golova. Duel dva tima koja obožavaju ofanzivan stil igre.

Tip: GG3+ @ 1.90 – 1:3

vredi probati GG i D2+ @ 2.35

za hrabre D2+ i G2+ @ 4.95


18h Napoli-Parma

Napoli je tokom nedelje prošao u kupu pobedivši Speciju sa 4-2. Ta pobeda je malo oraspoložila navijače nakon poraza u superkupu od Juventusa. Ista ta pobeda je i produžila život Gatuzu na klupi Napolitanaca. Sve je više spekulacija da će Gatuzo dobiti otkaz. Te priče su dodatno podgrejane posle poraza od Verone prošle nedelje. Ovo će biti jedan od testova za Gatuza, ukoliko ovo ne pobedi verovatno ćemo gledati od narednih nedelja nekog drugog na klupi Napolitanaca. Jednostavno, Napoli je daleko od vrha tabele. Za vodećom trojkom zaostaje čak 10 bodova. To je daleko od očekivanih rezultata na početku sezone.

Ako se za Napoli kaže da imaju problematičnu formu, šta tek reći za Parmu. Parma je u velikom posrtanju. Oni su u seriji od 11 mečeva bez pobede. Na tih 11 mečeva ostvarili su samo 5 remija i čak 6 poraza. Katastrofalna forma ih je dovela i do zone ispadanja. Neverovatno posrtanje ekipe koja je pre par meseci bila na sredini tabele. Pokušali su u Parmi da promene nešto tokom zime. Doveden je i novi-stari trener D’Aversa, u ekipi je na njegovo insistiranje ostao Inglese koji je imao ponude da ode iz kluba. Videćemo koliko je to sve dobro i da li će uroditi plodom. Sve u svemu težak je period pred Parmom.

Očekivani sastavi:

Napoli (4-2-3-1): Ospina; Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui; Demme, Bakayoko; Lozano, Zielinski, Insigne; Petagna

Injured: Fabian Ruiz

Parma (4-3-3): Sepe; Conti, Iacoponi, Osorio, Gagliolo; Grassi, Hernani, Kurtic; Kucka, Cornelius, Gervinho

Injured: Nicolussi, Valenti, Laurini, Bruno Alves, Karamoh

Prognoza: Napoli je favorit na ovom meču,ali bi mogli videti golove na obe strane, jer stil igre Napolija odgovara Parmi. Napoli igra otvoreno,a Parma voli igru na kontra napade.

Tip: GG i D2+ @ 2.30 – 2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje