petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju su na programu 5 duela Serije A, a mi smo za Vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

15h Milan-Krotone

Uspeo je Milan pobedom u prošlom kolu nad Bolonjom da zaustavi kola koja su krenula nizbrdo. Porazi od Intera i Atalante dosta su uzdrmali ekipu,ali ta pobeda u Bolonji je donela koliki toliki mir. Šta više, oni su zadržali lidersku poziciju,a  to je najvažnije. Juče su njihovi rivali slavili (Juventus i Inter) i time su izvršlili pritisak na Milan. Milan apsolutno ne sme da kiksne na ovom meču i videćemo kako će se nositi sa tim pritiskom. Dobra vest je da nema mnogo izostanaka, van tima su samo Diaz i Kjaer. Novopridošli Mandžukić će konkurisati za ovaj meč,ali sa klupe. Njegovim dolaskom Milan je dodatno ojačao napad,ali odbrana je malo diskutabilna pogotovo zbog izostanaka gore pomenutih igrača.

Krotone se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli i po svemu sudeći sledeće sezone ćemo ih gledati u nižem rangu. Imaju najlošiju odbranu u ligi sa čak 46 primljenih golova, što i nije podatak kojim se mogu pohvaliti pogotovo kada gostuju ekipi koja ima Zlatana Ibrahimovića. Dodatni problem za Krotone je i to što njihov drugi najbolji strelac u ovoj sezoni ne može da igra na ovoj utakmici zbog suspenzije.

Očekivani sastavi:

Milan (3-5-2): G Donnarumma; Calabria, Tomori, Romagnoli, Theo; Kessie, Bennacer; Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic; Ibrahimovic

Injured: Kjaer Brahim Diaz

Crotone (3-5-2): Cordaz; Magallan, Marrone, Djidji; Rispoli, Benali, Zanellato, Vulic, Reca; Di Carmine, Simy

Suspended:Messias

Injured: Cuomo, Cigarini, Molina,

Prognoza: Milan je apsolutni favorit na ovoj utakmici i trebalo bi lagano da slave.

Tip: 1 i 3+ @ 1.70 – 4:0


20:45h Lacio-Kaljari

Lacio je ekipa koja je trentno u ubedljivo najboljoj formi u Italiji. U poslednjih 5 kola isto toliko pobeda, a te pobede dodatno dobijaju na težini kada se vide rivali. U tih 5 kola poraženi su : Roma, Atalanta, Sasuolo, Parma i Fiorentina, uz gol razliku 12-3. Nema sumnje, četa Simonea Inzagija igra kao u najboljim danima prošle sezone. Sada su samo na 2 boda od vodeće četvorke i cilj je vrlo blizu (Liga Šampiona). Imobile igra sjajno, Korea takođe, Luis Alberto polako postaje pokretački motor tima, Sergej je proglašen za igrača meseca. Dakle, ceo tim je u sjajnoj formi i teško da ih neko može zaustaviti.

Sa druge strane je diametralno suprotni Kaljari. Ekipa koja iz kola u kolo tone na tabeli i pitanje je kada će tome doći kraj. Menjali su i trenera,dovedeni su neki igrači,ali još uvek nema pomaka u igri. U poslednjih 12 kola učinak od 5 remija i 7 poraza. Poslednju pobedu su ostvarili početkom novembra. Zaista je loša situacija u Kaljariju i ako ovako nastave nije nemoguće da ih sledeće sezone gledamo u Seriji B.

Očekivani sastavi:

Lazio (3-5-2): Reina; Musacchio, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto, Marusic; Correa, Immobile

Injured: Strakosha, Luiz Felipe

Cagliari (4-3-2-1): Cragno; Zappa, Rugani, Godin, Lykogiannis; Nandez, Marin, Nainggolan; Joao Pedro, Sottil; Simeone

Injured: Rog, Luvumbo, Duncan, Deiol

Prognoza: Lacio bi trebalo da slavi na ovoj meču, gde bi moglo da bude dosta golova.

Tip: 1 i 3+ @ 1.95 – 1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje