petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu preostalih 6 duela Serije A.

15h Juventus-Đenova

Dugo nismo imali priliku da gledamo ovakav Juventus. Ovo je jedna od najgorih sezona Juventusa u poslednjih 5 godina. Skudeto je izgubljen, ispali su iz Evrope, ostalo je još to finale kupa. Ipak, nema opuštanja u ligi. Trenutno su u žestokoj borbi za mesto koje vodi u Ligu Šampiona. Dva su mesta, a tri ekipe, a razlika je samo 3 boda. Dakle, borba do poslednjeg kola. Upravo zbog toga Juventus nema prava na kiks, tj. nema ih odavno, sve kredite su ispucali u to nema sumnje. Posle dva kiksa protiv Beneventa i Torina tokom nedelje su slavili u veoma bitnom meču protiv Napolija. Upravo ta pobeda bi mogla da im donese Ligu Šampiona. Sada treba da potrvrde tu pobedu protiv Kaljarija. Pozitivno za Pirla je to da je sastav nešto kompletniji, vratio se Dibala, ali je Bonući van stroja zbog korone. Sve u svemu izgovora više nema. Juventus mora da pobeđuje.

Đenova je svoje što se tiče ove sezone manje više odradila. Oni su na sredini tabele, imaju 10 bodova više od zone ispadanja i može se reći da su sigurni što se opstanka tiče. Oni ostatak sezone mogu igrati sa mnogo manje tenzije nego ostale ekipe i to je velika prednost. Upravo će ta opuštenost biti njihov glavni adut i velika pretnja ekipama protiv kojih igraju.

Očekivani sastavi:

uventus (4-4-2): Szczesny; Danilo, De Ligt, Chiellini, Alex Sandro; Cuadrado, Bentancur, Rabiot, Chiesa; Dybala, Ronaldo

Injured: Bonucci, Bernardeschi

Genoa (3-5-2): Perin; Masiello, Radovanovic, Criscito; Biraschi, Rovella, Badelj, Zajc, Zappacosta; Destro, Scamacca

Suspended: Strootman

Injured: Czyborra, L Pellegrini

Prognoza: Ovde je Juventus veliki favorit i sve osim njihove pobede bilo bi ravno katastrofi po taj klub.

Tip: 1 i D2+ @ 1.40 – 3:1


15h Sampdorija-Napoli

Drugi tim iz Đenove je u istoj situaciji kao i njihov gradski rival. Sampdorija je takođe osigurala opstanak i mogu mirno da privedu sezonu kraju. Ranijeri je sada sebi zadao cilj, a to je da osvoje 52 boda do kraja sezone. Trenutno su na 36, dakle, treba im još 16 do cilja. Njihova prednost i opasnost vreba takođe iz te opuštenosti. Pogotovo su motivisani protiv rivala iz gornjeg dela tabele, osetio je to Milan prošle nedelje. Na ovom meču će verovatno biti bez Kvaljarele koji ima problema sa listom, ali Ranijeri je stari lisac i sigurno će dobro spremiti tim pred ovaj meč.

Napoli je trenutno u najgoroj poziciji od svih timova koji se bore za mesto koje vodi u Ligu Šampiona. Oni nemaju prava na kiks, a potreban im je kiks njihovih rivala. Neće biti lako, ali nema sumnje da će se Gatuzo boriti za to mesto do poslednjeg kola. Još uvek ima problema sa sastavom, golman Ospina je pod znakom pitanja. Napad im je bolji deo tima, Gatuzov najveći problem je odbrana. Kada primite 3 gola od poslednjeplasirane ekipe na tabeli, treba da se zapitate šta ne štima. Verujem da je to Gatuzo uradio.

Očekivani sastavi:

Sampdoria (3-4-2-1): Audero; Bereszynski, Tonelli, Colley, Augello; Candreva, Askildsen, Thorsby, Damsgaard; Quagliarella, Gabbiadini

Suspended:Adrien Silva

Injured: Torregrossa, Ekdal

Napoli (4-3-3): Ospina; Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Hysaj; Demme, Ruiz; Politano, Zielinski, Insigne; Osimhen

Injured: Ghoulam

Prognoza: Teško je pogoditi ko će ovde slaviti, bolje je igrati na golove.

Tip: GG @ 1.65 – 0:2


20:45h Fiorentina-Atalanta

Poslednji meč nedeljnog programa rezervisan je za jedan veoma zanimljiv duel.

Jedino što štima u Fiorentini u ovoj sezoni jeste naš Dušan Vlahović. Najviše, tj. jedino se o njemu i priča, tj. samo u tom kontekstu se pominje Fiorentina. Što je i očekivano. Još jedna sezona za zaborav što se tiče navijača Fiorentine. Trenutno su na 8 bodova od zone ispadanja i ako nastave ovako da igraju nije nemoguće da dodatno zakomplikuju svoju situaciju. Dodatni problem pred ovaj meč jeste izostanak iskusnog Riberija koji dosta znači za ovaj tim. Sve nade su uprte, po ko zna koji put, u našeg Dušana Vlahovića.

Atalanta je trenutno na mestu koje vodi u Ligu Šampiona ,ali im Napoli diše za vrat. Trenutna razlika između njih je 2 boda i upravo zbog toga nema opuštanja. Atalantin napad funkcioniše jako dobro, ali odbrana je diskutabilna, jednostavno nije na tom nivou kao napad. Upravo zbog toga su i u toj situaciji da su tek 4ti. Da je odbrana bolja, bili bi oni makar drugi u to nema sumnje. Upravo zbog poziciji na tabeli nema opuštanja i sigurno da će Gasperini na teren poslati najjači sastav.

Očekivani sastavi:

Fiorentina (3-5-2): Dragowski; Milenkovic, Pezzella, Quarta; Caceres, Castrovilli, Amrabat, Bonaventura, Biraghi; Eysseric, Vlahovic

Suspended: Ribery, Pulgar

Injured: Igor, Kokorin

Atalanta (4-2-3-1): Gollini; Toloi, Romero, Djimsiti, Gosens; Freuler, De Roon; Malinoskyi, Pasalic, Muriel; Zapata

Injured: Hateboer, Pessina

Prognoza: Sudar dobrih napada i loših odbrana bi trebalo da nam donese efikasan meč.

Tip: 3+ @ 1.60 – 2:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje