petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 6 duela Serije A.

12:30h Genoa-Sassuolo

Nakon serije odličnih rezultata, Đenova je malo zapala u krizu. U poslednjih 5 kola svega 4 osvojena boda. To je dovelo Đenovljane do situacije da još uvek strepe za opstanak. Trenutno su na 5 bodova iznad zone ispadanja i može se reći da su na dobrom putu da izbore opstanak, ali im za to treba bolja igra. Napad funkcioniše dosta dobro, ali je odbrana popustila. Dodatni problem za ovo kolo predstavlja i izostanak Krišita koji je glavni stub odbrane.

Sasuolo je drastično popravio svoju igru i još uvek su u igri da izbore mesto koje vodi u neko od evroskih takmičenja sledeće sezone. Jeste da zaostaju 7 bodova, ali s obzirom da Roma ne igra toliko dobro i nije nemoguće da ih stignu. Sasuolo je ekipa koja igra sjajan napadački fudbal, pogotovo je to uočljivo povratkom u tim Berardija. Imaju zaista sjajan ofanzivan potencijal. U poslednjih 5 kola na svakom meču je neki drugi igrač odlučio meč. Oni važe za tim koji može bukvalno svakog da pobedi. Problem im je samo ta konstantnost u igri. Ukoliko bi to popravili mogli bi se nadati i mnogo većim rezultatima nego što ih sada imaju.

Očekivani sastavi:

Genoa (3-5-2): Perin; Goldaniga, Radovanovic, Masiello; Zappacosta, Strootman, Badelj, Zajc, Cassata; Pandev, Destro

Injured: Biraschi, Criscito, Lu Pellegrini

Sassuolo (3-4-2-1): Consigli; Muldur, Chiriches, G Ferrari, Rogerio; Locatelli, M Lopez; Berardi, Djuricic, Boga; Raspadori

Suspended: Marlon

Prognoza: Ovde bi trebalo da vidimo dosta golova i to na obe strane.

Tip: 3+ @ 1.70 – 1:2


15h Benevento-Kaljari

Veoma bitan meč za oba tima. Direktan duel za opstanak.

Benevento u ovaj meč ulazi sa bodom zaostatka u odnosu na Kaljari. Inzagijeva ekipa je u velikom padu forme i taj pad traje još od početka 2021. godine. Od početka godine slavili su na samo jednom meču i to u Torinu protiv Juventusa. To je zaista malo za tim koji želi da ostane u ligi. Samo podsećanja radi, oni su početkom godine bili na sredini tabele, a sada su eto u zoni ispadanja. Nema sumnje da će Inzagi napasti od prvog minuta na ovom meču, jer ovo prosto moraju da dobiju. Problem predstavljaju i izostanci, nedostajaće Pipu na ovom meču 3 igrača.

Kaljari je u pravo vreme podigao formu i to mu je donelo izlazak iz opasne zone. Jeste da su svega 1 bod iznad te zone, ali bitno da su iznad. Igraju znatno, drastično bolje nego pre par meseci. Šok terapija u vidu promene trenera je urodila plodom. Vratili su onaj borbeni duh koji ih je krasio. Ne posustaju do poslednjeg minuta meča, upravo takav pristup im je i doneo veliki bod u Napulju prošle nedelje. Upravo taj bod im je dodatno podigao samopouzdanje i sigurno da će učiniti sve kako bi došli do bodova i na ovom, čini se, presudnom meču za opstanak.

Očekivani sastavi:

Benevento (3-5-2): Montipò; Caldirola, Glik, Barba; Depaoli, Ionita, Schiattarella, Hetemaj, Improta; Caprari, Lapadula

Injured: Sau, Foulon, Moncini

Cagliari (3-4-2-1): Cragno; Ceppitelli, Godin, Carboni; Nandez, Marin, Duncan, Nainggolan, Lykogiannis; Joao Pedro, Pavoletti

Injured: Pereiro, Rog, Sottil

Prognoza: Trebalo bi da vidimo golove na obe strane.

Tip: GG @ 1.70 – 1:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje