četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 5 duela Serije A.

18h Parma – Sasuolo

Parma je ispala u Seriju B. Jedna očajna sezona za ekipu koja je pre početka važila za tim koji bi mogao lagano da bude na sredini tabele. Tako su i počeli, igrali su dobro,ali onda se desio sunovrat koji još uvek traje. U ovaj meč ulaze sa serijom od 7 poraza. U poslednjih 9 kola 8 poraza i 1 remi. Potpuno zasluženo mesto u nižem rangu. Pokušali su sve i pojačanje igračkog kadra i promena trenera,ali ništa nije vredelo. Istina, otežavale su im posao i povrede igrača. Mislim da su čak tim sa najviše povreda igrača ove sezone. U ovaj meč ulaze potpuno osakaćeni. Na današnjem meču u timu neće biti čak 13  igrača.

Među tih 13 igrača su i : 

  • Pezela (standardni defanzivac) 
  • Brugman (standardni napadač)
  • Karamoah (standardni napadač)
  • Inglese (jedan od najboljih igrača tima)
  • Žervinjo (jedan od najboljih igrača tima) drugi strelac tima
  • Osorio (standardni defanzivac)

Ovo je samo 6 igrača koji su van tima, a podneli su najveći teret ove sezone (preko 20 nastupa), tj imali su najviše odigranih utakmica. Ostalih 7 igrača su takođe odigrali dobar deo sezone (između 15-20 utakmica). Dakle, samo da vidite u kakvom su problemu pred ovo kolo. Osim ovih igrača koji su povređeni, pod upitnikom je još par bitnih šrafova tima, među kojima je i najbolji strelac ove sezone Kucka.

Sasuolo je porazom u prethodnom kolu protiv Juventusa prekinuo seriju od 6 mečeva bez poraza. Oni su trenutno na poziciji broj 8 i zaostaju za Romom 5 bodova uz utakmicu manje. Dakle, potrebna im je pobeda na ovom meču kako bi ostali u igri za mesto koje vodi u Evropu sledeće sezone. Sezona kao na rolerkosteru za njih. Počeli su sjajno, bili lideri prvenstva,ali onda veliki sunovrat i pad čak do donjeg dela tabele. Sreća, probudli su se na vreme i došli opet u situaciju da se bore za Evropu. Nema šta, veoma kvalitetan tim, pogotovo napadački. Mogu bukvalno svakoga da dobiju,ali nažalost, imaju i tu boljku da mogu od svakog i da izgube. Zapravo im je ta konstantnost jedini element koji im fali da bi bili u vrhu tabele. Zasigurno da bi bili mnogo bolje plasirani da nema tih oscilacija. Kvalitetan tim imaju, to niko ne poriče. Samo da zadrže dobar deo tima na okupu za sledeću sezonu, uz par pojačanja i mogli bi da se bore i za prvih 5 pozicija u ligi.

Očekivani sastavi:

Parma (4-2-3-1): Sepe; Laurini, Dierckx, Gagliolo, Valenti; Sohm, Kurtic; Kucka, Brunetta, Hernani; Cornelius

Injured: Pezzella, Brugman, Mihaila, Karamoh, Man, Nicolussi Caviglia, Iacoponi, Inglese, Zirkzee, Cyprien, Conti, Gervinho, Osorio

Sassuolo (4-2-3-1): Consigli; Muldur, Chiriches, Ferrari, Kyriakopoulos; Obiang, Locatelli, Berardi, Djuricic, Boga; Raspadori

Injured: Romagna, Magnanelli

Prognoza: Sasuolo je ovde favorit i trebalo bi da slavi na ovoj utakmici.

Tip: 2 i G2+ @ 1.75 win 1-3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje