subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju su na programu preostali parovi poslednjeg kola Serije A. Kao i u svakoj ligi u poslednjem kolu ima dosta kalkulacija. U Italiji se trenutno vodi borba za Ligu Šampiona, šta kome treba, šta bi moglo da dođe. Sve to ću pokušati nešto bolje da vam približim u ovom članku.

20:45h Bolonja-Juventus

Bolonja je trentno na 12tom mestu. Ne mogu mnogo ni da odu gore niti da padnu, što bi se reklo zakucani su tu. Od trenutka kad su osigurali opstanak značajno su prikočili tj opustili su se. Sigurno da im je pao veliki teret sa srca. Oni se već uveliko spremaju za narednu sezonu u kojoj bi trebalo da bude dosta promena. Promene se očekuju najviše u igračkom kadru. Tačnije od promena u igračkom kadru zavisi hoće li biti promene trenera. Znate već za Mihajlovićev ultimatum upravi da će otići ukoliko mu ne obezbede značajno konkurentniji tim za narednu sezonu. Sudbina je tako htela da baš poslednje kolo igra sa Juventusom, njegovom mogućom novom destinacijom.

Ova nedelja se može nazvati i nedeljom spašavanja sezone od strane Juventusa. Tokom nedelje su uspeli da osvoje kup i tako se domognu jednog trofeja. Sada im na ovom meču treba pobeda i povoljan rasplet da bi ušli i u Ligu Šampiona. Konkretno, njima treba pobeda ovde i da Milan ili Napoli ne pobede na svojim mečevima. Atalanta tu ne ulazi jer su sigurni za mesto u Ligi Šampiona. Sigurno da će Pirlo želeti da se oprosti sa pobedom, gotovo sigurno odlazi sa klupe. Isti motiv ima i Kristijano. Znate, dosta je teško igrati mečeve jedne sezone,kad se već uveliko priča o narednoj, tj o tome ko dolazi ko ostaje. Stvorila se atmosfera da igračima bukvalno iznad glave vise transfer odlasci iz kluba. Više od pola tima će napustiti klub. Biće baš mnogo promena. U poslednjih 10 dana se više pričalo o tome kako Ronaldo seli svoje automobile iz Torina, nego o samom Juventusu. Bilo kako bilo oni su profesionalci i moraju se skoncentrisati na ovaj meč sezone za njih.

Očekivani sastavi:

Bologna (4-2-3-1): Ravaglia; Mbaye, Tomiyasu, Soumaoro, De Silvestri; Schouten, Svanberg; Orsolini, Vignato, Barrow; Palacio

Suspended: Dijks, Soriano

Injured: Hickey, Dominguez, Danilo

Juventus (4-4-2): Szczesny; Danilo, De Ligt, Chiellini, Alex Sandro; Cuadrado, McKennie, Rabiot, Chiesa; Dybala, Ronaldo

Suspended: Bentancur

Prognoza: Očekujem da Juventus ovde slavi.

Tip: 2 i 2-5 golova @ 1.70 – 1:4


20:45h Napoli-Verona

Napoli u poslednje kolo ulazi sa jasnom situacijom. Oni se drže u svojim rukama. Za plasman u Ligu Šampiona im je potrebno da pobede Veronu. Dakle, sami odlučuju o svojoj sudbini. Ovo će biti poseban meč za Gatuza za kojeg se priča da bi mogao da napusti ekipu na kraju sezone. Sigurno da će tim pre biti još motivisaniji na ovoj utakmici da ostvare pobedu. I na ovom meču Napoli će biti bez Kulibalija i Maksimovića.

Verona nema nekog rezultatskog imperativa na ovoj utakmici. Dolaze potpuno rasterećeno da se nadigravaju sa Napolijem. Upravo zbog toga bi mogli biti i posebno opasni po gol Napolitanaca. Verona je jedna jako dobra, napadački pogotovo, ekipa koja može svakome da zaprži čorbu. Očekujem od njih da napadnu, nemaju šta da izgube, poslednje je kolo, mogu samo da uživaju.

Očekivani sastavi:

Napoli (4-2-3-1): Meret; Di Lorenzo, Manolas, Rrahmani, Hysaj; Fabian Ruiz, Demme; Politano, Zielinski, L Insigne; Osimhen

Injured: Ghoulam, Koulibaly, Lobotka

Verona (3-4-2-1): Pandur; Ceccherini, Gunter, Dimarco; Faraoni, Tameze, Ilic, Lazovic; Salcedo, Zaccagni; Kalinic

Suspended: Barak

Injured: Benassi, Vieira

Prognoza: Napoli bi trebalo da pobedi u ovom meču na kojem bi mogli da vidimo zaista dosta golova.

Tip: 1 i 4+ @ 1.95 – 1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje