subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 6 duela Serije A.

12:30h Genoa-Juventus

Đenova je u prošlom kolu poražena od Parme i tim porazom su prekinuli seriju od 6 mečeva bez poraza. Oni se već sada polako spremaju za narednu sezonu,jer od ove nema ništa. Može se reći da su sigurni što se tiče ispadanja,a od Evrope nema ništa,dakle neka sredina tabele.Sigurno da u ovaj meč mogu ući opušteno jer nemaju šta da izgube, a tad bi mogli biti i najopasniji. Sigurno da Prandeli zna da spremi ekipu za takve utakmice.

Juventus je u protekloj nedelji uspeo nemoguće. Uspeli su da savladaju Atletiko Madrid i prođu dalje, uprkos minusu od 2 gola. Sigurno da se Juventus dosta potrošio u toj utakmici,što fizički, što emotivno. Verovatno će Alegri i na ovoj utakmici rotirati sastav,jer nema što da umara svoje igrače. Gotovo sigurno su šampioni jer imaju čak 18 bodova viška u odnosu na Napoli,a teški mečevi u Ligi Šampiona tek sad predstoje. Zna se šta je cilj ovog Juventusa.

Prognoza: Mogli bi videti efikasan meč,jer će oba tima opušteno ući u ovu utakmicu.


15h Atalanta-Chievo

Atalanta nastavlja svoju bitku za mesto koje vodi u Evropu sledeće sezone. Za nastavak te borbe potrebna im je pobeda na ovom meču. Atalanta igra sjajno, pogotovo igraju dobro na svom terenu gde su slavili na 4 od poslednjih 5 mečeva. Imaju veoma dobar napad, odbrana je nešto slabiji deo,ali se ne primeti kad napad daje toliko golova. Najveća pretnja po gol Kijeva biće Zapata, tu nema sumnje. Zapata se bori za najboljeg strelca Serije A i sigurno da će dati sve od sebe da na ovom meču postigne koji gol.

Kijevo je sa druge strane već jednom nogom u Seriji B. Od dolaska Di Karla na klupu oni jesu unapredili svoju igru,ali rezultati izostaju. U veoma su teškoj situaciji. Imaju oni još neke šanse za opstanak, iz kluba najavljuju da će se boriti do kraja i igrači to i pokazuju na terenu,ali realno treba čudo da se dogodi pa da ostanu u ligi.

Prognoza: Atalanta je na ovom meču apsolutni favorit.


15h Empoli-Frosinone

Empoli u ovaj meč ulazi sa novim trenerom. Na klupu se vraća Andreazoli koji ih je uveo u Seriju A, ali i trener koji je otpušten sredinom novembra. Njegovim povratkom očekuje se da oni zaigraju mnogo ofanzivnije, očekuje se da Andreazoli vrati onu lepršavu igru iz Serije B i tako uspe da izbori opstanak. Nisu imali sreće u prošlom kolu jer Kruniću nije priznat gol za izjednačenje protiv Rome,ali šta je tu je. U poslednjih 5 kola su od mogućih 15 osvojili samo 4 boda i to ih je dovelo na rub zone ispadanja. Sad se očekuje da Andreazoli izvuče neku magiju i spase ih.

Frosinone nije u ništa boljoj situaciji. Oni su takođe u poslednjih 5 kola uzeli samo 4 boda i oni su u zoni ispadanja. Ovaj meč je za njih,ali i za ekipu Empolija veoma bitan,jer u mnogome može da odluči sudbinu ekipa,pogotovo sada kada je Bolonja počela da igra veoma dobro. Dodatni pritisak je napravio i Spal koji je takođe trijumfovao u ovom kolu.

Prognoza: Ovo bi trebalo da bude efikasan meč. Poslednja dva su završena 3-3 i 4-2. Dakle,golovi su najbolji izbor.


15h Lazio-Parma

Lacio u ovaj meč ulazi bez svog najboljeg strelca Cira Imobilea. Jeste on dao gol protiv Fiorentine,ali je nažalost dobio i žuti karton što je bila automatska suspenzija za ovo kolo. Sada će u ovom veoma važnom meču biti bez njega. Bitan je ovo meč za Lacio, jer su njihovi rivali za poziciju poraženi u ovom kolu. Otvorila se lepa prilika za nebeskoplave da pobedom na ovom meču steknu prednost nad rivalima u borbi za mesto koje vodi u Evropu. Glavne uzdanice na ovom meču će biti naš Sergej Milinković-Savić i Korea.

Parma je pobedom  u prošlom kolu osigurala opstanak  i sada mogu mirno da privedu ovu sezonu kraju. Sigurno da oni neće puštati rivale,upravo suprotno. Iz te mirnoće mogu da budu veoma opasni po protivnike. Već je poznatno da Parma voli da igra protiv jačih rivala,jednostavno njima odgovaraju takvi mečevi gde rivali jurišaju na pobedu. Parma igra slično Lesteru iz šampionske sezone. Oni se povuku i prekog Inglesea i Žervinja igraju kontra napade. Upravo će taj dvojac biti i najveća opasnost po gol domaćina.

Prognoza: Mogli bi videti golove na obe strane na ovom meču.


18h Napoli-Udineze

Pre par nedelja je Napoli bio gotovo siguran na poziciji 2,ali sada to nije slučaj. Dva loša rezultata i dobra forma Milana doveli su do toga da je razlika između njih svega 6 bodova. Nije tajna da Anćeloti sve karte baca na Ligu Evrope jer je to jedino takmičenje gde mogu da uzmu trofej. Istina je da Napoli ne igra dobro u poslednje vreme, u padu su forme i moraju pod hitno da se izvuku iz toga. Na ovom meču je pod znakom pitanja Insinje koji se požalio na povredu.

Udineze je u teškoj situaciji. Oni se nalaze svega tri boda iznad zone ispadanja i mogu vrlo lako da skliznu. Seriju od dve pobede prekinuli su porazom od Juventusa u prošlom kolu. Sada im sledi još jedno teško gostovanje. Oni će na ovom meču biti bez 7 igrača. U timu najverovatnije neće biti Nicholas Opoku,  Bram Nuytinck, Samir, Valon Behrami, Emmanuel Badu, Antonin Barak i Marco D’Alessandro.

Prognoza: Napoli bi trebalo da slavi uz par postignutih golova.


20:30h  Milan-Inter

Večernji termin je rezervisan za veliki derbi grada Milana. Ovaj meč odavno nije imao ovakav značaj. Duel dva tima koja se bore za mesto koje vodi u Ligu Šampiona. Ipak, pobeda na ovakvom meču ne nosi samo tri boda, nosi mnogo više.Oba tima ulaze u različitim raspoloženjima u ovaj duel.

Milan u ovaj meč ulazi u sjajnom raspoloženju. Igraju sjajno od početka 2019. godine i došli su do mesta broj 3. Imaju samo jedan poraz u ovoj godini i to od Juventusa u superkupu. Pogodili su sa pojačanjima, Piatek je bio taj šraf koji je falio Gatuzu da napravi pobedničku ekipu. Njegovim dolaskom cela ekipa je proigrala. Ti dobri rezultati su im podigli i samopouzdanje i sada je zaista lepo gledati Milan. Igraju brzo, napadački, efikasno. Setite se samo Milana u decembru. Tada je Gatuzo bio na ivici otkaza, a sad… Fudbal je tako nepredvidiva stvar.

Inter u ovaj meč ulazi u totalno drugačijem raspoloženju. Kako Milan igra dobro u ovoj godini, tako je Inter doživeo sunovrat. Nije to njima prvi put, dešavalo se to i ranijih sezona,ali nećemo o tome. Jednostavno sve je počelo svađom na relaciji Ikardi –  uprava, oduzimanjem kapitenske trake i odbijanjem Ikardija da igra. Ta svađa se prenela očigledno i na ekipu. Inter je ispao i iz Lige Evrope, u Seriji A su u 2019. godini od mogućih 24 boda samo 11. Zaista loše. Igraju neefikasno, mlitavo, bukvalno kao Milan u prošloj godini.

Prognoza: Nezahvalo je prognozirati ko bi mogao da slavi u derbiju,ali realno, Milan je bliži trijumfu.


Tipovi:

Genoa-Juventus 3+ @ 2.10 (2:0)

Atalanta-Chievo 1 i 2+ @ 1.40 (1:1)

Empoli-Frosinone 3+ @ 1.95 (2:1)

Napoli-Udineze 1 i 2+ @ 1.45 (4:2)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje