sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju su na programu preostali dueli Serije A.

18:30h Sassuolo-Sampdoria

Veoma burno leto je iza ekipe Sasuola. Dosta igrača je otišlo, među poslednjima Lokateli, trener je takođe otišao, zaista mnogo promena. Ipak i pored svih tih promena Sasuolo je napravio sasvim respektabilan tim, možda ne toliko kvalitetan kao ranije, ali dobar. Prva violina je još uvek Berardi, naravno ukoliko ne ode do kraja prelaznog roka. U prvom kolu su odigrali onako kako su igrali cele prošle, ali i prethodnih sezona, a to je napadački od prvog do poslednjeg minuta. To im je donelo pobedu protiv Verone sa 3-2. Nema većih promena u sastavu u odnosu na prvo kolo.

Sampdorija je takođe promenila trenera. Nisu baš najbolje startovali novu sezonu. Poraženi su u prvom kolu od ekipe Milana sa minimalnim rezultatom. Osim trenera, Sampa i nije previše menjala ekipu. Napadački se i dalje oslanjaju na vremešnog Kvaljarelu i na Defrela koji se oporavio od povrede. Trebalo bi da se stil igre Sampdorije dobro promeni u ovoj sezoni. Pod Ranijerijem su igrali više defanzivno, ali dolaskom D’Averse to bi trebalo da se promeni na napadački stil igre. Pogotovo na igru preko bokova i to brzu igru. Videćemo kako će se takav stil igre svideti igračima Sampe, tj. kako će se oni snaći u tome.

Očekivani sastavi:

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Toljan, Chiriches, Ferrari, Kyriakopoulos; Frattesi, Lopez; Raspadori, Djuricic, Boga; Caputo

Sampdoria possible starting lineup:
Audero; Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello; Candreva, Thorsby, Ekdal, Damsgaard; Verre, Quagliarella

Prognoza: Ovo bi mogao da bude dosta efikasan meč i to sa golovima na obe strane.

Tip: GG3+@ 1.85 – 0:0


20:45h Salernitana-Roma

Novajlija u Seriji A nije počeo baš najbolje. Salernitana je u prvom kolu poražena protiv Bolonje sa 3-2. Istina, na tom su meču igrali skoro sat vremena sa igračem manje, što se može označiti kao otežavajuća okolnost. Salernitana je dosta nepovezano igrala na tom meču, uspeli su da povežu svega 100 paseva, što je najmanje od svih timova u prvom kolu i pored toga su uspeli da postignu dva gola. Dosta je Salernitana promenila sastav u odnosu na prethodnu sezonu. Nisu uspeli da obezbede ostanak najboljeg strelca iz prošle sezone. Doveli su kao zamenu nigerijskog napadača Simija, koji je bio sjajan u Seriji A u dresu Krotonea, gde je postigao čak 20 golova. Videćemo kako će se snaći ove sezone.

Roma je preživela veliku rekonstrukciju u toku letnjeg prelaznog roka. U tim je došao Murinjo, koji je doneo dosta toga dobrog. Pre svega im je ulio samopouzdanje i pobednički mentalitet. Što im je ranije i najviše falilo. Roma je krenula da pobeđuje, obezbedili su plasman u Ligu Konferencija. U Seriji A su takođe ostvarili trijumf u prvom kolu protiv Fiorentine. Doveo je Murinjo novog napadača. Umesto vremešnog Džeka u tim je stigao mladi Tami Abraham i odmah je počeo da trese mreže protivnika. Čini se da će ovo biti sezona povratka Rome u vrh italijanske lige.

Očekivani sastavi:

Salernitana possible starting lineup:
Belec; Bogdan, Gyomber, Jaroszynski; Kechrida, Obi, Di Tacchio, M. Coulibaly, Ruggeri; Simy, Bonazzoli

Roma possible starting lineup:
Patricio; Karsdorp, Ibanez, Mancini, Vina; Cristante, Veretout; Shomurodov, Pellegrini, Mkhitaryan; Abraham

Prognoza: Razlika u kvalitetu je na strani Rome. Roma ukoliko želi da dođe do vrha tabele mora da dobija takozvane “ male “ mečeve. Upravo je to jedan od njih.

Tip: 2 @ 1.55 – 0:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje