utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 6 duela Serije A, a mi smo za Vas odabrali najinteresantnije duele.

15h Torino-Saleritana

Prošla sezona je bila užasna za navijače Torina. Letnji transfer period je obećavao mnogo bolje dane po tim iz Torina. Na klupu je došao Ivica Jurić koji je napravio sjajan uspeh sa Veronom. Nadaju se u Torinu da bi to mogao da učini i sa njihovom ekipom. Ipak, početak sezone je doneo hladan tuš. Torino je počeo katastrofalno. Prvi meč u kupu Italije protiv niželigaša Kremonesea kojeg su dobili na penale već je nagoveštavao šta će se dogoditi. Dogodilo se to da je Torino u prva dva kola zabeležio dva poraza. Prvo ih je pobedila Atalanta, a zatim i Fiorentina. Ruku na srce, ne tako laki protivnici, ali više brine njihova igra. Jako su teško stvarali šanse na tim mečevima. To je zaista čudno za tim koji vodi Ivica Jurić koji je poznat kao trener koji voli da napada, možda mu još treba vremena da ukombinuje ovaj tim. Dodatni problem pred ovo kolo jeste i povreda prve zvezde tima Belotija koji se povredio na mečevima reprezentacije. Dobro je što nije doživeo prelom i postoji neka šansa da možda bude na klupi na ovom meču, ali šanse su minimalne. Njegovo mesto u timu će zasigurno preuzeti Sanabria i od njega će se očekivati magija na ovom meču.

Nije ni ekipa iz Salerna nešto previše briljirala na startu sezone. Novajlija u Seriji A je takođe počeo loše. Dva meča, dva poraza i gol razlika 2-7. Nije neka previše ohrabrujuća statistika. Ipak, poslednjih dana prelaznog roka su doveli dva veoma dobra igrača koji bi mogli da budu prevaga ove sezone. Doveden je napadač Simi, a poslednjeg dana je stigao i veteran Frank Riberi. Od njega se očekuje da izvede magiju. Ipak, na ovom meču bi mogao možda da uđe sa klupe, jer još uvek nije fizički dovoljno spreman. Napad je pokriven sa tim igračima ,ali odbrana je ostala bušna. Odbrana koja primi 7 golova na 2 meča zaista zaslužuje rekonstrukciju, a oni je nisu učinili. Sva je prilika da ćemo ove sezone na mečevima ekipe iz Salerna gledati mnogo golova.

Očekivani sastavi:

Torino possible starting lineup:
Milinkovic-Savic; Izzo, Bremer, Rodriguez; Singo, Lukic, Mandragora, Ansaldi; Brekalo, Pjaca; Sanabria

Salernitana possible starting lineup:
Belec; Bogdan, Strandberg, Gagliolo; Zortea, M. Coulibaly, Di Tacchio, Obi, Ruggeri; Bonazzoli, Simy

Prognoza: Duel dva loša tima, pre svega duel dva tima koja imaju mnogo loše odbrane bi mogao da nam donese golove. Očekujem golove na obe strane, ali sam se odlučio za varijantu da gost daje gol. Mislim da napad Saleritane itekako može da ugrozi poroznu odbranu Torina. Napada Simi posebno voli da igra protiv Torina, dao im je gol prošle sezone.

Tip: Gost daje više od 0.5 golova @ 1.65 – 4:0


20:45h Roma-Sassuolo 

Roma odavno nije imala ovako dobar start sezone. Ruku na srce, očekivao se neki preporod Rome od trenutka kada ih je preuzeo Murinjo, ali ovako nešto baš i ne. Prva 4 meča u svim takmičenjima i isto toliko pobeda (dve u kvalifikacija za Ligu Konferencija i dve u ligi). Zaista sjajan start. U prvom kolu su pobedili Fiorentinu, da bi u drugom kolu pregazili Saleritanu. Dva meča i 7 postignutih golova, zaista obećavajuća statistika. Pogodio je Murinjo sa smenom u špicu napada, isplatilo se dovođenje Tamija Abrahama umesto Džeka. Tamiju je baš “ legla “ Serija A i biće on jedan od najboljih strelaca. Uz sebe ima sjajnog Veretuta koji igra kao preporođen kod Murinja. Trenutno je jedan od najboljih igrača u ligi. Murinjo je zaista napravio jednu sjajnu ekipu, punu samopouzdanja koja igra, za Murinja netipično, napadački fudbal. Pred ovo kolo Murinjo ima ceo tim na raspolaganju. Imaće oni i dodatni motiv na ovom meču, pre svega zbog Murinja kojem će ovo biti 1000ti meč kao treneru. Sigurno da će želeti da ga dobije.

Sasuolo je pretrpeo dosta promena tokom prelaznog roka. Otišao je iz tima Lokateli jedan od glavnih igrača, otišao je Kaputo takođe bitan šraf tima, doživeli su i promenu na klupi, umesto De Zerbija je došao Dionisi. Svi su očekivali da će Sasuolo promeniti stil igre, ali to se nije dogodilo. Sasuolo igra napadački, ni za pedalj se nije promenila njihova strategija, a nema ni razloga zašto bi. U timu je ostao Berardi, uspeli su da zadrže čoveka koji je direktno učestvovao u postizanju skoro svih golova. Eto, od poslednjih 11 golova koje su postigli on je učestvovao u 9. Taj podatak dovoljno govori koliko je on bitan za tim. Osim njega pojavio se i mladi Raspadori, buduća zvezda Italijanskog fudbala, dogurao je i do nacionalnog tima. Od njih dvojice, plus našeg Đuričića se očekuje mnogo golova. Biće oni velika pretnja po gol Rome na ovom meču.

Očekivani sastavi:

Roma possible starting lineup:
Patricio; Karsdorp, Mancini, Smalling, Calafiori; Cristante, Veretout; Zaniolo, Pellegrini, Mkhitaryan; Abraham

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio; Frattesi, Lopez; Berardi, Boga, Djuricic; Raspadori

Prognoza: Mogli bi videti dosta golova na ovom meču.

Tip: 3+ @ 1.45 – 2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje