četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] |Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

Danas je na programu 5 duela Serije A.

15h Verona-Lacio

Verona igra kao preporođena od dolaska Igora Tudora na mesto trenera. On je uspeo da sakupi 8 bodova iz 5 mečeva, što je drastično bolje od svog prethodnika. Ono što je još bitnije probudio je napadački deo tima. Verona je do sada postigla 17 golova. Od dolaska Tudora postigli su 15 golova. Dakle pod Tudorom 15 golova na 5 mečeva, dok je kod njegovog prethodnika Jurića Verona na 3 meča postigla samo 2 gola. Dakle, drastična razlika. Verona sada zaista izgleda sjajno što se napada tiče. Kaprari je u sjajnoj formi, gde je zabeležio 3 gola i 2 asistencije u poslednjih 271 minuta koliko je proveo na terenu, što je sjajna statistika. Probudio se i Kalinić, kao i Đovani Simeone. E sad, koliko je napad sjajan, toliko je odbrana loša. Primili su 17 golova na 8 mečeva, jedna su od lošijih odbrana u ligi. Definitivno ih je odbrana koštala mnogo prosutih bodova. Najbolji primer za to je prethodno kolo gde su uspeli da prospu prednost od 2-0 na poluvremenu utakmice sa Milanom. Taj meč su na kraju izgubili 3-2. Takve stvari ne smeju da se događaju.

Lacio igra sličan stil fudbala kao i Verona. Oni takođe igraju izuzetno napadački. U prvih 8 kola postigli su 18 golova. U ovo kolo ulaze nakon sjajnog preokreta i pobede nad Interom od 3-1. Na tom meču su za 26 minuta uspeli da daju 3 gola i dobiju taj meč. Mnogo je napadačkog potencijala kod Lacija. Msm dovoljno je reći da u timu imaju igrače poput našeg Sergeja, Imobilea,Felipe Andersona. Imobile je postigao 7 golova i trenutno je najbolji strelac.Ono što bi moglo da brine, jeste da Imobile dosta dugo nije dao gol iz igre. Većinu svojih golova je dao iz penala. Eto idealne prilike da se to promeni na ovom meču. Odbrana je deo tima na kojem Sari mora da poradi. Vidi se da se radi na tom delu tima,pogotovo nakon onog šokantnog poraza od Bolonje 3-0. Nakon tog meča Lacio je primio samo 1 gol na dva meča. Napredak je vidljiv. Ukoliko ovako nastave mogli bi završiti u top 4 tima na tabeli, što je i cilj kluba u ovoj sezoni.

Očekivani sastavi:

Hellas Verona possible starting lineup:
Montipo; Sutalo, Gunter, Casale; Faraoni, Ilic, Veloso, Lazovic; Barak, Caprari; Kalinic

Lazio possible starting lineup:
Reina; Marusic, Radu, Patric, Hysaj; Milinkovic-Savic, Leiva, Alberto; Anderson, Immobile, Pedro

Prognoza: Trebalo bi da vidimo dosta golova na ovom meču, jer je zaista mnogo napadačkog potencijala sa obe strane.

Tip: 3+ @1.70 – 4:1

GG i G2+ @2.55


15h Fiorentina-Kaljari

Nakon sjajnog starta sezone gde su ostvarili 3 pobede na 4 meča, usledio je drastičan pad forme. Fiorentina je u naredna 4 kola uspela da pobedi samo jednom. Sve to je dovelo do pada na tabeli i sada se nalaze na sredini. Ima još prostora za napredak i dolaska do cilja, a to je izlazak u Evropu sledeće sezone. Fiorentina ima mlad tim i nekako su ove oscilacije i očekivane,ali se pošto poto moraju izvući. Veliku buru je doneo poraz od Venecije u prethodnom kolu. U centru pažnje se našao naš Dušan Vlahović. Njega su navijači okarakterisali kao glavnog krivca i izviždali su ga na kraju meča. Nije samo zbog toga, već i zbog činjenice da je odbio nov ugovor. Videćemo kakav će biti “ doček “ na domaćem terenu. Dobra stvar što je trener Italiano stao u zaštitu Vlahovića, tj rekao je da nije samo on kriv, već ceo tim jer ne rade dovoljno da bi Dušan ušao u gol šanse. Nije se baš ta izjava svidela pojedincima u timu, koji su takođe sve svaljivali na Dušana. Dakle, mnogo je bilo bure u prethodnih par dana u timu, videćemo već danas kako su uspeli to da reše. Nekad te bude mogu da budu dobra stvar i da probude ekipu. Možda je to i bio plan Italiana, videćemo na današnjem meču.

Nasuprot Fiorentini, Kaljari je u usponu forme. Oni počeli znatno bolje da igraju od dolaska Macarija na klupu. Njegov cilj je da izvede tim van opasne zone i da mirno završe sezonu, bez borbe za opstanak. Za sada je na dobrom putu. U ovaj meč ulaze nakon sjajne pobede nad Sampdoriom na domaćem terenu. U poslednja dva kola 4 osvojena boda, od ukupno 6 koliko imaju. Vidi se napredak u igri. Odbrana je deo tima koji mnogo škripi u Kaljariju. Primili su 17 golova do sada. Koliko je loša odbrana, to se posebno vidi na gostovanjima. Tri puta su gostovali ove sezone i primili su čak 8 golova. Na svakom od tih mečeva su primali po 2 ili više golova. Sigurno da to nije podatak koji može da ohrabri navijače pred ovo teško gostovanje. Dodatni problem prave i izostanci. Macari na ovom meču neće moći da računa na  Dalberta, Sebastiana Walukiewicza, Marka Roga i Paola Faraga. Dakle na ovo gostovanje idu bez 4 standardna igrača.

Očekivani sastavi:

Fiorentina possible starting lineup:
Terracciano; Odriozola, Milenkovic, Quarta, Biraghi; Bonaventura, Torreira, Duncan; Callejon, Vlahovic, Gonzalez

Cagliari possible starting lineup:
Cragno; Zappa, Godin, Carboni, Caceres; Nandez, Marin, Strootman, Lykogiannis; Pedro, Balde

Prognoza: Fiorentina je bliža pobedi na ovom meču gde bi mogli videti dobar broj golova.

Tip: D2+ @ 1.68 – 3:0

GG i D2+ @ 2.50

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje