četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu još 5 duela Serije A.

18h Lacio-Salernitana

Najveći problem Lacija ove sezone jeste konstantnost. Oni nikako da vežu seriju dobrih rezultata. Istina, često nemaju ni sreće kao na gostovanju Atalanti prošle nedelje, ali dobro. Nakon 11 odigranih kola oni se nalaze na 6tom mestu sa izglednim šansama da se domognu cilja, a to je Liga Šampiona. Ono što uliva nadu navijačima jesu mečevi na domaćem terenu. Lacio sjajno igra u Rimu, dok je na strani daleko slabiji. Upravo je to onaj faktor koji im daje prednost na ovom meču, tj. jednu od prednosti. Napad je jako dobar, tačnije napad je konstantan kao i ranijih sezona. Otišao je Korea, ali je na njegovo mesto došao Pedro i već se isplatio, jer je rešio svojim pogotcima par mečeva. Iz meča u meč postaje sve bolji i bolji. Osim njega standardna prednja po gol protivnika jesu naš Sergej i Ćiro Imobile. Sari je u Ligi Evrope odmorio dosta ključnih igrača pred ovo kolo, što samo govori koliko mu je bitna pobeda na ovom meču.

Salernitana ovo kolo dočekuje na predposlednjem mestu sa samo jednim bodom viška u odnosu na poslednjeplasirani Kaljari. Imaju jednu od najgorih odbrana u ligi, napad koji je sasvim prosečan, tako da se može reći da su zasluženo tu gde jesu. Promena trenera je donekle urodila plodom. Prvo su savladali Veneciju na gostovanju, da bi nakon toga izgubili sa svega 1-0 od Napolija na svom terenu. Posebno taj meč sa Napolijem su odigrali dobro, držali su se hrabro, ali je Napoli na individualni kvalitet dobio taj meč. Na ovom meču nemaju šta da izgube, mogu samo da dobiju, jer su veliki autsajderi i nema sumnje da će opuštenije ući u meč. Problem pred ovo kolo predstavljaju izostanci. Van tima su Kastanjos, Rugeri, Kulibali, Luka Bogdan i Kapezi, dok je Riberi pod velikim znakom pitanja. Riberi je trenirao odvojeno od tima i ako on ne nastupi na ovom meču biće to veliki hendikep za tim.

Očekivani sastavi:

Lazio possible starting lineup:
Reina; Hysaj, Felipe, Acerbi, Marusic; Milinkovic-Savic, Cataldi, Alberto; Anderson, Immobile, Pedro

Salernitana possible starting lineup:
Belec; Zortea, Strandberg, Gyomber, Ranieri; Di Tacchio, Obi, Schiavone; Ribery; Djuric, Bonazzoli

Prognoza: Lacio je veliki favorit na ovom meču i trebalo bi lagano da slavi sa dosta golova u mreži gostiju.

Tip: 1 i 3+ @ 1.83 – 3:0


18h Napoli-Verona

Kakva sezona do sada od strane Napolitanaca. Od 11 mečeva 10 pobeda, u 11 mečeva samo 3 primljena gola. Spaleti je napravio sjajan tim koji je već sada veoma zreo za dugo očekivani Skudeto. Trenutno nemaju slabu tačku. Napad je takođe veoma dobar, na 11 mečeva postigli su 23 gola, ne zna se odakle preti veća opasnost, da li sa krila gde je Insinje, ili iz napada gde sezonu života igra Osimhen. Osimhen je propustio prethodna dva meča, ali po svim najavama on bi trebalo da igra na ovom jako bitnom meču. Napoli ima još jednu važnu karakteristiku, a to je da ne odustaje, ne predaje se. Dosta mečeva su rešili na individualni kvalitet, kada im nije išlo, ali su pronašli put do mreže. To je odlika velikih, šampionskih timova. Nema sumnje da je Napoli takav i vrlo je moguće da se Skudeto vrati na stadion Diego Armando Maradona. Ovaj meč je jako bitan po njih, jer njihov glavni rival ima derbi sa Interom i ovo je šansa da se Napoli odvoji na tabeli pred internacionalnu pauzu. Ipak, neće biti nimalo lako, jer im trenutno dolazi najopasniji rival u ligi.

Kakav fudbal igra Verona. Šta je Igor Tudor napravio od ove ekipe. Verona trenutno igra najlepši fudbal, pa usudiću se reći i u Evropi. U poslednjih 8 kola doživeli su samo 1 poraz. Postigli su na tih 8 mečeva 21 gol, samo je Bajern Minhen efikasniji po tom parametru od njih od svih klubova u Evropi, kakav podatak. Još impresivnije deluje činjenica da  su od tih 8 mečeva ostvarili tri pobede protiv Juventusa, Lacija i Rome, a da se Milan jedva izvukao. Igraju zaista sjajno, napadaju od prvog minuta. Simeone koji nije mogao da šutne na gol pod vođstvom starog trenera, pod Tudorom je došao do toga da je jedan od najboljih strelaca u Italiji sa 8 pogodaka. Dakle, od 21. gola, on je postigao 8, što samo govori šta je Tudor napravio od njega. Nema nikakve sumnje da će oni i na ovom meču napasti Napoli od samog starta meča, pa šta bude. Nema šta, igraju totalni fudbal.

Očekivani sastavi:

Napoli possible starting lineup:
Ospina; Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Rui; Anguissa, Ruiz, Zielinski; Politano, Osimhen, Insigne

Hellas Verona possible starting lineup:
Montipo; Dawidowicz, Gunter, Casale; Faraoni, Tameze, Veloso, Lazovic; Barak, Caprari; Simeone

Prognoza: Trebalo bi da vidimo golove na obe strane, jer teško da će Napoli izdržati protiv ovakvog rivala. Ovo je najveći ispit za njih.

Tip: GG3+ @ 2.12 – 1:1

GG i D2+ @ 2.38

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje