subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju su na programu preostali dueli Serije A, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivijih duela.

12:30h Fiorentina-Atalanta

Fiorentina u ovo kolo ulazi nakon dva vezana trijumfa. Prvo su u kupu pobedili baš današnjeg rivala Atalantu sa 3-2, da bi zatim na gostovanju slavili i protiv Specije sa 2-1. Te dve pobede su im podigle samopouzdanje posle dva kiksa protiv Lacija i Kaljarija. Ove dve pobede su jako bitne, em što su povratili to samopouzdanje, em što su videli da ima života i posle Vlahovića. Zajednički činilac za obe pobede bio je Kristof Pjontek koji je doveden u ovom prelaznom roku. On je doveden uz Artura iz Bazela kao zamena za Vlahovića. Pjontek koji je poznat kao specijalnista za Seriju A, pokazao je u ova dva kola da nije zaboravio da daju golove. Upravo od njega se najviše očekuje i na ovom duelu. Fiorentina je značajno poboljšala igru na domaćem terenu, jer su u poslednjih 8 kola pobedili na 6 mečeva. Odbrana je još uvek deo tima na kojem bi moglo da se poradi, dok je napad zaista dobar. Na ovom meču Italijano neće moći da računa na golmana Tatarušana koji se povredio na meču sa Specijom.

Atalanta u ovo kolo ulazi nakon remija sa Juventusom i pobede protiv Olimpijakosa u ligi Evrope. Pobeda protiv Olimpijakosa je prva posle 5 mečeva na kojima nisu slavili. Istina, imali su i težak raspored,ali opet. Primetno je da su u prethodnom periodu pali u formi. Već protiv Juventusa se videlo da se igra malo popravila, jer je Juventus izvukao remi u poslednjim minutima. Čini se da bolji dani dolaze za Atalantu,ali videćemo. Gasperini je poznat kao trener koji voli da forsira isti tim i kada dođe do povreda, poremeti mu se ta ekipa i teško uspe da zameni igrače koji nedostaju. Upravo se to i sad dogodilo jer se povredio Zapata, a sada i Mirančuk. Povređen je i Palomino. Najviše se očekuje od Muriela koji nikako da vrati golgetersku formu. Ipak, s obzirom da je Atalanta poznata kao ekipa koja gaji ultraofanzivni stil igre i gde svi mogu da postignu golove, tako uvek neko drugi iskoči. Eto protiv Olimpijakosa je glavni bio Djimšiti koji igra beka.

Očekivani sastavi:

Fiorentina possible starting lineup:
Dragowski; Odriozola, Milenkovic, Igor, Biraghi; Torreira, Bonaventura, Maleh; Sottil, Piatek, Gonzalez

Atalanta BC possible starting lineup:
Musso; Djimsiti, Demiral, Toloi; Hateboer, De Roon, Freuler, Zappacosta; Malinovskyi, Pessina; Muriel

Prognoza: Jaki napadi i loše odbrane bi mogle da nam donesu jedan efikasan duel sa golovima na obe strane.

Tip: 3+ @ 1.73 – 1:0

GG3+ @ 1.98


18h Inter-Sassuolo

Inter je zapao u malu krizu rezultata. U poslednja 4 odigrana meča na svim frontovima ostvarili su samo 1 pobedu i to u kupu protiv Rome. U ligi su izgubili od Milana i remizirali sa Napolijem,dok su poraženi u Ligi Šampiona od Liverpula. Sve to je dovelo i do gubitka prve pozicije, pa su sada u zaostatku za Milanom 2 boda. Da se kriza rezultata mogla desiti bilo je to nagovešćeno u kolima unazad kada je Inter pobeđivao,ali uz dosta muke. Setimo se samo meča sa Venecijom gde su u nadoknadi došli do pobede. Dakle, kriza postoji,ali videćemo hoće li Inzagi imati rešenje za to. Odbrana je popustila, retki su mečevi na kojima Inter uspe da sačuva mrežu pogotovo protiv timova koji ih napadaju, a današnji rival je baš takav. Napad je takođe dosta zaškripao. Stvaraju oni šanse,ali ih ne iskorišćavaju. Najbolje se to videlo protiv Liverpula gde su napadali,ali je Liverpul pobedio, potpuno neutrališući sve te napade. Na ovom meču imaće i manjih problema sa sastavom jer će nedostajati Korea, kao i Borzović i Bastoni.

Ne može ni Sasuolo da se pohvali nekom sjajnom formom. Oni u ovo kolo ulaze serijom od 4 vezana poraza u svim takmičenjima. U prošlom kolu su odigrali nerešeno sa Romom i to golom Rome u nadoknadi. Igra Sasuolo dobro, stvaraju šanse, postižu golove,ali odbrana je slaba. Odbrana dozvoljava dosta golova i to ih najviše i koči. Zanimljivo je da Sasuolo najviše golova prima pred kraj mečeva, a Inter postiže najviše golova u tom periodu. Ono što ohrabruje navijače Sasuola jeste povratak u tim dvojca Raspadori-Samaka koji će uz Berardija predstavljati udarni trojac koji bi trebalo da nanese najviše štete Interu. Sasuolo voli ovakve mečeve, vole da igraju protiv velikih ekipa iz Serije A. Protiv njih igraju poprilično inspirisano i verujem da će tako biti i na ovoj utakmici. Reč je jednoj veoma napadačkoj ekipi, koja igra na gol više na svakom meču. Odbrana im zbog toga trpi, pa je po broju golova jedna među gorima u ligi.

Očekivani sastavi:

Inter Milan possible starting lineup:
Handanovic; Skriniar, De Vrij, Dimarco; Dumfries, Gagliardini, Barella, Calhanoglu, Perisic; Sanchez, Martinez

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Muldur, Chiriches, Ayhan, Rogerio; Frattesi, Lopez; Berardi, Raspadori, Traore; Scamacca

Prognoza: Očekujem dosta golova i to na obe strane terena.

Tip: GG3+ @ 1.80 – 0:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje