subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 6 duela Serije A,a mi ćemo za vas analizirati najzanimljivije.

12:30h Torino-Kaljari

Dobri rezultati Torina u poslednjih par meseci doveli su ih u priliku da se bore za mesto koje vodi u Ligu Šampiona.Ali, uvek ima to ali, taman kad ostvare veliku pobedu protiv  Sampdorije i dođu na dohvat mesta koje žele,usledi kiks protiv oslabljene Parme i korak u nazad. Upravo ti koraci u nazad ne smeju da im se dešavaju ako hoće Evropu. Na ovom meču su favoriti, to je nesumnjivo,ali ipak, moraju to da pokažu i na terenu. Macari je dobar trener i sigurno da je spremio ekipu za ovaj meč. Sigurno da Macarija na ovom meču može da zabrine izostanak najboljeg igrača tima Belotija koji ima 5 golova u 5 poslednjih mečeva,osim njega u timu nema ni Falkea, pa će sve spasti na Zazu.

Kaljari igra toplo hladno,tj možda je bolji opis, na domaćem terenu ređaju pobede, a na gostujućem poraze. Mnogo su loši ove sezone na gostovanjima i to ih sprečava da ostvare neki značajniji uspeh u ovoj sezoni. Primarni cilj je opstanak i na dobrom su putu da ga ostvare,jer realno, ima slabijih ekipa u ligi od njih u ovom trenutku. Na ovom meču će biti promena u ekipi jer su Ćepiteli zbog suspenzije i Lucas Castro, Fabrizio Cacciatore i Maxime Leverbe zbog povreda van tima pred ovaj meč.

Predlog: Uprkos problemima sa povredama Torino je bliži pobedi na ovom meču.


15h Fiorentina-Bolonja

Loši rezultati su doveli do smene trenera u Firenci. Novo, staro ime na klupi jeste Montela.Montela je na klupi nasledio Piolija i pred njim je nimalo lak zadatak. Ekipa je u strašnom padu forme i sada Montela mora da ih izvuče. Dobra stvar za Montelu je da nema nekog rezultatskog pritiska. Evropa je daleko, a i zona ispadanja,pa on može polako da slaže kockice za sledeću sezonu. Ima jedan mlad talentovan tim i treba samo da postavi sve igrače na svoje mesto. Mislim da je dobar spoj Montele i mladih igrača,ali vreme će pokazati.

Bolonja sa druge strane dolazi na ovo gostovanje sa željom da izvuče koji bod, pa i pobedu zašto da ne. Bolonja igra jako dobro od kad ih je preuzeo Siniša Mihajlović. Imaju 4 pobede u poslednjih 5 kola, što je za ekipu koja se bori za opstanak dobro,ali ipak nije sve rešeno. Oni još uvek nisu sigurni, ni blizu nisu toga. Predstoji im borba do kraja za ostanak u Seriji A i zato im treba svaki bod. Bolonja je trenutno najneugodniji protivnik za sve,jer je Mihajlović uspeo da napravi ekipu koja se bori,koja grize na terenu od početka do kraja. Da su tako igrali od početka sezone bili bi minimum na sredini tabele, ima kvaliteta u ovoj ekipi.

Predlog: Najbolje je da igrati na golove, biće ih na obe strane.


15h Sampdorija-Đenova

Šta reći za ovaj meč. Veliki derbi, inače prelepog grada, Đenove.

Sampa će na ovom meču biti nominalni domaćin,ali znate već da oba tima dele jedan isti stadion.

Sampa u ovaj meč ulazi nakon dva vezana poraza. Ti porazi od Rome i Torina praktično su ih odstranili iz borbe za Evropu. Oni trenutno zaostaju 6 bodova za tim karavanom ekipa. Nije to nenadoknadljivo,ali je ostalo suviše malo vremena do kraja za tako nešto,pa je nije realno da ostvare to. Možda i najveći problem ove ekipe jeste što je glavna uzdanica tima vremešni Kvakljarela,zaista se dosta oslanjaju na njega i Defrela, bez njih su duplo slabiji.

Nije ni Đenova u nekoj formi pred ovaj meč. I oni u ovaj meč ulaze nakon mečeva bez pobede, sigurno da željno isčekuju da prekinu tu crnu seriju,a nema boljeg trenutka nego pobeda u derbiju. Đenova,kao i Sampdorija može bezbrižno da igra do kraja sezone,jer je cilj ostveren, opstali su, a Evropa je daleko.

Predlog: Nezahvalno je prognozirati pobednika u derbiju. Možda je bolje igrati na golove, zna da ih bude kada su ova dva tima u pitanju.


20:45h Frosinone-Inter

Frosinone je manje više prežaljen, oni će uz Kijevo sledeće sezone nastupati u Seriji B, to je neminovno,ali to njih ne sprečava da igraju dobro,čak, šta više oni su sada mnogo opasniji,kada igraju rasterećeno. Osetila je to Fiorentina u prošlom kolu kada ih je Frosinone porazio i to na gostovanju u Firenci. Frosinone u ovaj meč ulazi nakon dve vezane pobede, da su ovako igrali od početka sezone ne bi bili tu gde jesu,ali sada je kasno.

Inter igra nešto bolje nego pre par nedelja,ali to još uvek  nije onaj Inter iz prošle godine. Dobra stvar je povratak Ikardija,izgleda da su ratne sekire zakopane na relaciji klub igrač,ali navijači mu ne opraštaju sudeći po zvižducima. Inter je nesumnjivo mnogo drugačiji tj opasniji kada je Ikardi u timu. Inter se bori za mesto koje vodi u Ligu Šampiona i njima je ovaj meč jako bitan, moraju dobijati ove uslovno slabije mečeve ako žele da ostvare svoj cilj, a to je Liga Šampiona.

Predlog: Pobeda Intera


 Tipovi:

Torino-Kaljari 1x i 2+ @  1.55 (1:1)

Fiorentina-Bolonja GG @ 1.85 (0:0)

Sampdorija-Đenova GG  @ 1.85 (2:0)

Frosinone-Inter 2 @ 1.65 (1:3)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje