petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (PONEDELJAK)

U ponedeljak su na programu dva duela Serije A.

20:45h Milan-Bolonja

Milan 66 bodova

Milan u ovo kolo ulazi sa prvog mesta,ali sa istim brojem bodova kao i Napoli, s tim što je Napoli već odigrao meč ovog kola. Dakle, ukoliko slave na ovom meču, Rosoneri će opet preuzeti prvo mesto. Milan odlično igrao od početka godine, imali su mali pad u februaru mesecu gde su remizirali sa ekipama poput Salernitane,ali na njihovu sreću to im nije nanelo veću štetu. U martu su odigrali zaista sjajno i vezali tri pobede. Sada jure 4tu vezanu i to na svom terenu. Ove sezone mnogo bolje igraju na strani nego kod kuće. Na strani imaju drugi najbolji skor,dok su kod kuće malo lošiji. Pioli je dosta transformisao Milan i to u toku ove sezone. Od tima koji igra otvoren fudbal sa mnogo golova, došlo se do toga da Milan igra tvrde mečeve. Poslednja tri duela su slavili rezultatom 1-0. Zategao je Pioli odbranu koja je škripala u dobrom delu sezone, a što se tiče napada. Pa napad je dobar, manjak efikasnosti je bio posledica velikog broja povređenih igrača. Sada to nije situacija jer osim Žirua Pioli ima na raspolaganju i Ibrahimovića i Rebića tako da će napad posle dugo vremena biti kompletan. Generalno cele sezone Milan muku muči sa povredama. Na ovom meču konačno to neće biti slučaj jer Pioli ima na raspolaganju gotovo najjači sastav.

Bolonja 33 bodova

Bolonja u ovo kolo ulazi sa 12tog mesta na tabeli. U dosta lošem raspoloženju dočekuju ovaj meč. Oni su u seriji od 4 meča bez pobede. U poslednja dva kola su zabeležili isto toliko poraza i to je sigurno poljuljalo njihovo samopouzdanje. Najveći problem im je napad. U poslednja 4 kola su postigli samo jedan gol. Generalno tokom cele sezone imaju prosek od jedva jednog gola po meču, što je zaista loše.  Tokom nedelje su Bolonju pogodile vesti da se njihovom treneru Siniši Mihajloviću vratila leukemija i on je hospitalizovan pa neće voditi klub u narednom periodu. Sigurno da je i to uticalo na ekipu. Dakle, situacija je dosta loša,ali sva sreća pa su nakupili dosta bodova i sigurni su što se tiče ispadanja,tako da tih briga neće imati do kraja sezone.

Prognoza: Milan je favorit na ovom meču i trebalo bi da slavi,ali Milan kao Milan, kad god su bili favoriti znali su da kiksaju. Možda je bolje odigrati golove,mislim da bi domaćin mogao da postigne makar 2 gola.

Tip: domaćin 2+ @ 1.50 – 0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje