sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SREDA)

U sredu su na programu 4 duela Serije A.

18:30h Bolonja-Roma

Bolonja nije baš najbolje krenula u ovoj sezoni,ali kako vreme odmiče igraju sve bolje i bolje. U mesecu novembru imaju tri pobede i samo jedan poraz. Takav skor ih je doveo u gornji deo tabele i trenutno su vrlo blizu mesta koje vodi u Evropu sledeće sezone, što bi bilo zaista sjajno za njih. Pobeđuje Bolonja,ali nekako ne igra previše raznovrsno. Ove sezone se u listu strelaca upisalo svega 6 igrača. Većina golova se vrti oko Marka Arnautovića koji je alfa i omega ekipe. Kada njega zaustavite, nema Bolonja nekih drugih opcija i to je veliki problem. Potrebno im je još raznovrsnosti kada Arnautović padne u formi, nerealno je baš da ih gura cele sezone. Što se tiče odbrane,koja im godinama zadaje probleme i ove sezone nije baš najsjanija. Primili su 24 gola, što ih opet svrstava u donji deo tabele po tom parametru. Ipak, u poslednja 4 meča svega 2 primljena gola i to je naznaka nekog pomaka. Videćemo kakva im je odbrana na meču gde igraju protiv ekipe koja napada svih 90 minuta.

Romina sezona je takođe turbulentna. Počeli su sjajno, pobeđivali su na svim frontovima, da bi zatim pali u formi i zaređali sa porazima koji su kulminirali u Norveškoj gde ih je pregazio Bodo Glimt. Od tog meča nešto se promenilo i počela je Roma nešto bolje da igra. Vezali su tri pobede za redom u svim takmičenjima i popeli su se na peto mesto na tabeli. Sada sigurno žele nastavak te forme i priključak samom vrhu. Za tako nešto biće im potrebno mnogo više, pre svega u odbrani koja je ove sezone najslabiji deo tima, što je zaista čudno s obzirom na reputaciju Murinja kao defanzivnog trenera. Previše golova primaju za ekipu koja želi vrh Serije A. Moraće Murinjo da poradi na tom segmentu igre.

Očekivani sastavi:

Bologna possible starting lineup:
Skorupski; Soumaoro, Medel, Theate; Orsolini, Dominguez, Svanberg, Hickey; Soriano, Barrow; Arnautovic

Roma possible starting lineup:
Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Karsdorp, Veretout, Diawara, Mkhitaryan, Vina; Shomurodov, Abraham

Prognoza: Trebalo bi da vidimo golove na obe strane.

Tip: GG @ 1.63 – 1:0


20:45h Sassuolo-Napoli

Sasuolova forma u poslednje vreme može komotno da se uporedi sa rolerkosterom. Taman dobiju Juventus i onda uslede kiksevi protiv ekipa koje su daleko slabiji od njih, da bi zatim opet dobili favorizovanu ekipu Milana. Jednostavno Sasuolo mnogo bolje igra na mečevima gde nisu favoriti. Jedino što je konstatno kod njihove igre u poslenje vreme jesu golovi. U poslednjih 5 kola igraju izuzetno efikasne mečeve. Dosta daju golova,ali i dosta primaju. Nekako se polako vraća onaj stari Sasuolo koji igra mečeve sa bezbroj golova. Sigurno da im je pobeda u prošlom kolu dodatno podigla samopouzdanje i verujem da će i na ovom meču krenuti na još jednom iznenađenje. Opet igraju protiv rivala gde su autsajderi, sigurno da će ih to dodatno opustiti i tu su posebno opasni. Sigurno da će i na ovom meču najveća opasnost po protivnika biti Berardi koji posebno voli te “ velike “ mečeve.

Napoli je pobedom u prošlom kolu preuzeo prvo mesto i iskoristio kiks Milana. Oni su u prošlom kolu odigrali perfektan meč i do nogu potukli Lacio. Slavili su sa ubedljivih 4-0 i to protiv rivala koji je sve samo ne lak. Ovaj rezultat je još veći i teži kada se zna da su igrali bez svog najboljeg igrača Osimhena koji neće ni na ovom meču igrati. U potpunosti ga je zamenio Mertens koji je bio brilijantan. Nema sumnje da će se od njega mnogo očekivati i na ovoj utakmici. Ukoliko Napoli nastavi u ovom ritmu zaista će skudeto biti nikad bliži. Ako možemo da nađemo neku manu kod njih u poslednje vreme, onda je to odbrana koja je malo pala u formi. Istina da su primili najmanje golova od svih,ali gledano u poslednjih par mečeva samo su protiv Lacija uspeli da sačuvaju mrežu. Upravo tu leži šansa Sasuola da dođe do nekog podviga.

Očekivani sastavi:

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Muldur, Ayhan, Ferrari, Kyriakopoulos; Frattesi, Lopez, Henrique; Berardi, Scamacca, Raspadori

Napoli possible starting lineup:
Ospina; Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Rui; Zielinski, Lobotka, Ruiz; Lozano, Mertens, Insigne

Prognoza: Mogli bi videti jedan efikasan meč sa golovima na obe strane terena.

Tip: GG3+@ 1.80 – 2:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje