petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A.

15h Sampdoria-Empoli

Sampdoria ne dočekuje ovo kolo u baš najboljem raspoloženju. Oni u ovo kolo ulaze nakon poraza od Milana 1-0. Po igri koju su oba tima pokazala na tom meču mogao je taj meč biti i mnogo efikasniji,tačnije Milan je mogao dati mnogo više golova. Generalno Sampdoria je u jako lošoj formi. U 2022. godini imaju samo 1 pobedu protiv Sasuola na prethodnom meču na domaćem terenu i to sa 4-0 i 5 poraza. Ukupno su na 16tom mestu sa samo 2 boda više od Venecije koja je u zoni ispadanja. Nije pomogla ni smena trenera i angažovanje starog trenera Marka Đampaola. Nikako da se probude i krenu da pobeđuju. Sada postoji velika opasnost da bi nakon lošeg rezultata na ovom meču na kraju kola mogli da se nađu i u opasnoj zoni što bi samo dodatno pobudilo i ovako uzavrelu atmosferu. U prethodnim danima u klub je stiglo pojačanje u vidu Sebastijana Đovinka. Posle dosta godina Đovinko se vrati u rodnu zemlju i pokušaće da nastavi tamo gde je stao, a svi znamo da je bio odličan igrač. Ipak, odradio je svega par treninga i verovatno će biti na klupi. Ima Sampdoria problema sa sastavom jer su van tima kapiten Japanske reprezentacije Jošida,kao i Damstgard. Glavne uzdanice u napadu će biti vremešni Kvakljarela i Kadreva. Kadreva je zapravo jedini igrač koji je u zaista dobroj formi od početka 2022. godine i on je zaslužan za gotovo polovinu golova.

Kod Empolija takođe ne cvetaju ruže.Oni su krenuli u ovoj sezoni sjajno. Kao šampioni Serije B, krenuli su šampionski i u Seriji A. Pobeđivali su sve redom, bili su u gornjem delu tabele, pričalo se o velikim ambicijama,tj apetiti su porasli,ali je onda usledio pad. Od decembra meseca pa do sad na 8 mečeva osvojili su 5 bodova, imali su skor od 5 nerešenih i 3 poraza. Dakle, pobedu nisu ostvarili od sredine decembra. Zaista veliki pad u formi koji traje još uvek. U prošlom kolu su do pred kraj meča imali tri boda u rukama,ali je Kaljari uspeo da izjednači. Generalno Empoli je jedna ekipa koja igra otvoren fudbal.Napadaju svakog rivala i zaista ih je lepo gledati. Nemaju nekih većih izostanaka i trebalo bi da trener Andreazoli izvede najjači mogući sastav.

Očekivani sastavi:

Sampdoria possible starting lineup:
Falcone; Bereszynski, Magnani, Colley, Murru; Candreva, Thorsby, Ekdal; Sensi; Gabbiadini, Caputo

Empoli possible starting lineup:
Vicario; Stojanovic, Romagnoli, Viti, Parisi; Zurkowski, Asllani, Bandinelli; Henderson, Bajrami; Pinamonti

Prognoza: Duel dva tima koja su u lošoj formi i koji žele pobedu po svaku cenu bi mogao da nam donese jedan efikasan duel.

Tip: 3+ @ 1.68 – 2:0


18h Roma-Verona

Roma ne dočekuje ovo kolo u baš najboljem raspoloženju. Trenutno su na 7mom mestu sa 6 bodova zaostatka za Juventusom koji drži poslednje mesto koje vodi u Ligu Šampiona. U toj trci su još i Atalanta i Lacio tako da će to biti baš žestoka borba. Upravo zbog toga Roma sebi više ne sme da dozvoljava kikseve. Kikseve kojih je bilo zaista i previše. Od početka 2022. godine pobedili su na samo 2 meča. U poslednja dva kola su osvojili samo 2 boda, a pritom su i ispali iz kupa od Intera. Sve to je dodatno pogoršalo odnos navijača prema Murinju i oni sve više ispoljavaju svoje nezadovoljstvo sa njim. Jednostavno to nije Roma kakvu su svi očekivali. Pogotovo su svi očekivali mnogo jaču odbranu od strane Rome,ali toga nema. Jednostavno Murinjo je trener kome se sve zasniva na odbrani i zato je i čudno što je upravo to deo tima koji najviše koči. Posebno imaju problema protiv timova koji napadaju ceo meč. Videlo se to protiv Milana gde su primili 4 komada,ali i Sasuola u prošlom kolu gde su jedva izvukli remi 2-2 u nadoknadi vremena. Svi znamo da je Verona baš takav protivnik i sigurno da im neće biti lako protiv njih. Na ovom meču Murinjo ne može da računa na Manćinija koji je suspendovan.

Verona ovo kolo dočekuje u mnogo boljoj formi od rivala. Oni su na poslednja 4 meča osvojili ukupno 9 bodova. Uspeli su da upišu 3 pobede i poraz od Juventusa. Sve to ih je dovelo do 9tog mesta sa samo 4 boda zaostatka za današnjim rivalom. Šta reći o Tudorovoj Veroni, pogotovo o napadu,a da to ne budu hvalospevi,koji trenutno pristižu sa svih strana. Verona je trenutno među najefikasnijim klubovima u ligi. Trenutno su u ligi samo Lacio, Milan i Inter postigli više golova od njih. Imali su pad u formi tokom decembra,ali izvukli su se i sada su nastavili da melju. U te tri pobede su postigli čak 10 golova. Posebno treba izdvojiti Baraka koji je u ta 3 meča postigao 4 gola. Osim njega tu je i Simeone koji je u vrhu strelaca lige,kao i Kaprari. Baš se od tog udarnog trija i očekuje najviše protiv porozne Romine odbrane. E sad, koliko je napad dobar, toliko odbrana i nije. Donekle to je i očekivano s obzirom na stil igre koji forsiraju. Jako mnogo golova primaju, pogotovo na gostovanjima. Trenutno su u seriji od 16 vezanih mečeva na gostovanjima gde su primali makar po jedan gol.

Očekivani sastavi:

Roma possible starting lineup:
Patricio; Karsdorp, Smalling, Kumbulla, Vina; Cristante, Oliveira; Mkhitaryan, Pellegrini, Zaniolo; Abraham

Hellas Verona possible starting lineup:
Montipo; Casale, Gunter, Ceccherini; Faraoni, Tameze, Ilic, Lazovic; Barak, Caprari; Simeone

Prognoza: Ovo bi trebalo da bude jedan veoma efikasan duel.

Tip: 3+ @ 1.70 – 2:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje