sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu je na programu tri duela Serije A, a mi smo ta Vas analizirali najzanimljivije mečeve.

15h Lacio-Sampdoria

Lacio izgleda nazaustavljivo. Pobedom nad Napolijem su postavili novi klubski rekord od 10 vezanih pobeda. Pobedom na ovom meču bi se priključili odabranom društvu od 5 timova koji su uspeli da vežu 10 i više pobeda za redom. To je do sada pošlo za rukom Romi, Juventusu, Interu i Napoliju. Dakle, još jedan motiv za četu Simone Inzagija na ovoj utakmici. Šta reći za njuhovu igru. Sigurno da Lacio trenutno igra najlepši fudbal u Italiji. Na trećem su mestu, dišu za vrat dvojcu Inter-Juventus. Imaju najbolji napad u ligi koji je predvođen Ćiro Imobileom koji igra u životnoj formi. Jednostavno igraju sjajno.U prošlom kolu su slavili protiv Napolija i to na meču gde nisu igrali dobro, što je odlika velikih ekipa da slave i kad igraju loše,očigledno da je Lacio jedna takva ekipa. Na ovom meču će Inzagi imati manjih problema sa sastavom. Lulić je suspednovan, Lukaku i Marušić povređeni, a Korea je pod znakom pitanja. Opet će glavne udarne igle biti Luis Alberto, Sergej, Kaisedo i Imobile.

Sampa je podigla formu. U ovo kolo ulaze nakon dva meča gde nisu poraženi, što je retkost ove sezone. U prošlom kolu su savladali Brešu sa ubedljivih 5-1 i sigurno da im je taj meč dodatno podigao samopouzdanje pred ovo gostovanje. Sampa je ekipa koja igra dosta čvrsto, uostalom Ranijeri je takav trener da voli defanzivni stil igre i igru na kontre, setite se Lestera. Ranijeri na ovom meču ima dodatni motiv jer je on legenda Rome i sigurno da će želeti da pobedi protiv Lacija. Neće mu biti lako na ovom meču, što zbog forme Lacija, što zbog povreda. Naime Ranijeri na ovom meču ne može da računa na  Andrea Bertolaccia, Gaston Ramireza,Fabio Depaolia, Edgar Barreta i Alexa Ferrara. Dakle bez 5 bitnih igrača. Sve će opet pasti na vremešni dvojac Gabiadini-Kvakljarela.

Potencijalni sastavi:

Lazio : Strakosha; Luiz Felipe, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Jony; Caicedo, Immobile

Sampdoria: Audero; Bereszynski, Colley, Chabot, Murru; Thorsby, Ekdal, Vieira, Linetty; Gabbiadini, Quagliarella

Predlog: Lacio jeste favorit na ovom meču,ali ne bi začudilo da ne pobede,jer nekako, svakoj seriji kad tad mora doći kraj, pa se nemojte olako zaletati na pobedu domaćina. Ne bi takođe trebalo ni mnogo golova da bude.

Tip: 2-4 golova @ 1.55 – 5:1


18h Sassuolo-Torino

Sasuolo mora pošto poto da se trgne ukoliko žele da zaustave ovaj pad. Oni su u seriji od 8 vezanih mečeva bez pobede.Poslednji put su slavili protiv Breše sredinom prošlog meseca. Došli su do samo 4 boda iznad zone ispadanja. Poraz u prošlom kolu od Udinezea doveo je do toga da je trener De Zerbi na ivici da dobije otkaz.  Ne bi začudilo,ako bi se to dogodilo nakon neuspeha u ovom kolu. Istina, ne igra Sasuolo ni toliko loše,bilo je tu nekoliko nesrećnih poraza. Generalno odbrana im je najslabiji deo tima. Napad zaista nije loš,ali ne može da pokrije sve propuste odbrane. Za ovaj jako bitan meč De Zerbi ne može da računa na Vlada Chirichesa, Gregoire Defrela, Marlona, Alessandra Tripaldellia, Alfreda Duncana kao i najboljeg igrača tima Berardija koji je suspednovan. Takođe ni sam De Zerbi neće sedeti na klupi zbog suspenzije.

Torino igra sve bolje i bolje. Nakon lošeg perioda u koji su zapali došli su bolji dani. Torino je vezao dve veoma bitne pobede nad Romom i Bolonjom i to je drastično popravilo raspoloženje u ovom klubu. Istina, za te pobede Macari,ali i svi navijači treba da zahvale golmanu Sirigu, stativama i klinički preciznim udarcima Belotija. Beloti iz kola u kolo igra sve bolje i bolje i to je ono što posebno raduje Macarija. Naravno, odbrana treba da se još dodatno zategne,jeste da su ostvarili dve pobede bez primljenog gola,ali su,ruku na srce, imali mnogo sreće, baš zato i kažem da treba da zahvale stativama. Ove dve pobede nisu dovoljne za beg sa dna tabele, treba tu još mnogo više da se ostvari i to Macari zna. Ovaj meč je jako bitan jer se igra protiv direktnog rivala za poziciju. Macari na ovo gostovanje ide bez Lyanca, Cristian Ansaldia i Daniele Basellia, dok je Zaza pod znakom pitanja.

Potencijalni sastavi:

Sassuolo : Consigli; Toljan, Romagna, Ferrari, Kyriakopoulos; Obiang, Locatelli; Boga, Traore, Djuricic; Caputo

Torino : Sirigu; Izzo, Nkoulou, Bremer; De Silvestri, Lukic, Rincon, Aina; Verdi, Berenguer; Belotti

Predlog za klađenje: Duel dva tima koja forsiraju ofanzivni stil igre bi mogao da donese dosta golova na obe strane.

Tip: 3+ @ 1.85 – 2:1


20:45h Napoli-Fiorentina

Što se ovog meča tiče, najbolje ga je preskočiti u širokom luku. Evo vam nekoliko informacija za ovaj meč,koje mogu da vam pomognu,ali kažem savet je preskočiti meč.

Duel dva tima koja su u dosta lošim tj bolje rečeno promenljivim formama.

Napoli u ovo kolo ulazi bez nekoliko jako bitnih igrača. Van tima su defanzivci Mario Rui, Kalidou Koulibaly i Nikola Maksimovic, kao i  Dries Mertens, Kevin Malcuit i Faouzi Ghoulam.

Fiorentina u ovaj meč ulazi bez Riberija.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje