četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela,a mi smo za Vas analizirali najzanimljivije mečeve.

15h Bolonja-Breša

Bolonja će u ovom meču biti bez Siniše Mihajlovića koji je otišao u bolnicu na nastavak lečenja. To je veliki hendikep za ekipu jer je očigledno da oni ne igraju isto kada je on tu i kad nije. Dodatni problem prave i izostanci. Na ovom meču u timu neće biti Takehiro Tomiyasu , Mitchell Dijks, Ladislav Krejci, Stefano Denswil i Gary Medel. Ipak,ono što može da teši navijače Bolonje jeste prošli meč protiv Spala gde su odigrali sjajno i konačno prekinuli crni niz. Da li je ta pobeda u gostima najava boljih dana,videćemo….

Breša nastavlja da ređa neuspehe. Kolo za kolo oni padaju sve niže i niže. U seriji su od 6 vezanih mečeva bez pobede. U prošlom kolu su poraženi od Milana. Mislim da ni oni sami ne znaju kako nisu uspeli dati gol na tom meču. Napadali su celu utakmicu,stvarali sjajne šanse,ali nije bilo realizacije. Ukoliko nastave tako da igraju na ovom meču vrlo lako bi mogli do gola. Retki su mečevi na kojima Breša ne daje gol. Na ovom meču će biti bez Balotelija koji je suspendovan.

Očekivani sastavi:

Bologna : Skorupski; Mbaye, Danilo, Bani, Paz; Poli, Schouten; Orsolini, Soriano, Sansone; Palacio

Brescia: Joronen; Sabelli, Cistana, Chancellor, Mateju; Bisoli, Tonali, Dessena; Romulo; Torregrossa, Aye

Predlog: Trebalo bi da vidimo dosta golova, verujem da će biti golova na obe strane.

Tip: GG @ 1.75 – 2:1


18h Kaljari-Parma

Kaljari je u seriji od 7 mečeva na kojima nisu slavili. Ta serija ih je gurnula na sredinu tabele i sasvim je realno da tu i ostanu. Evropa je sada već sve dalje i dalje,jer oni padaju,a njihovi rivali za ta mesta igraju sve bolje i bolje. Ipak, remijem protiv Intera u prošlom kolu kao da su najavili neke znake buđenja. Konačno se makar na trenutke video onaj Kaljari koji je igrao sjajno u jesenjem delu šampionata. Istina, možda su ti loši rezultati i posledica izostanaka,jer Maran zaista ima mnogo problema sa sastavom. Na ovom meču u timu neće biti: Alberto Cerri, Marko Rog, Daniele Ragatzu, Luca Ceppitelli, Federico Mattiello, Fabrizio Cacciatore and Leonardo Pavoletti.

Ipak, ako Kaljari ima problema sa sastavom,šta onda da kažu u Parmi. U Parmi trenutno vlada potpuno rasulo. U veoma teškoj su situaciji. Na stranu igra u poslednje vreme koja i nije tako loša, tj igraju toplo hladno. Što se tiče ovog meča,glavna tema jeste sastav Parme za ovaj meč. Pa da počnemo: U timu neće biti prvi golman, drugi golman je pred trasferom i izvesno je da neće igrati,dakle među stative će treći golman tima Colombi. Žervinjo je bukvalno nestao iz kluba i niko ne zna gde je već par dana, priča se da je sebi izdejstvovao trasfer na Bliski Istok. Sjajni Kuluševski je potpisao za Juventus u koji će otići na kraju sezone i sada i nije previše zainteresovan da igra u Parmi,za ovaj meč je navodno povređen. Dakle, udarni dvojac jesenjeg dela šampionata nije tu. Ipak, tu nije kraj. Van tima su i Inglese i Karamoah. Kada pogledate statistiku, Parma će na ovom meču biti bez cele ofanzivne linije koja je bila odgovorna za 90% golova ove sezone.

Očekivani sastavi:

Cagliari : Cragno; Faragò, Pisacane, Klavan, Pellegrini; Nandez, Cigarini, Ionita; Nainggolan; Joao Pedro, Simeone

Parma : Colombi; Darmian, Iacoponi, Bruno Alves, Gagliolo; Kucka, Scozzarella, Hernani; Sprocati, Cornelius, Kurtic

Predlog: Ovo je sjajna prilika za Kaljari da konačno prekine crnu seriju.

Tip: 1x i 2+ @ 1.55 – 2:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje