subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu 4 duela Serije A.

15h Empoli-Fiorentina

Nakon dobrog starta sezone, Empoli je upao u rezultatsku krizu. U poslednjih 5 utakmica ostvarili su samo 1. pobedu, tačnije od maksimalnih 15 bodova osvojili su svega 5. To je dovoljno da trenutno budu na sredini tabele. Ono što je po njih najbitnije jeste da su daleko od zone ispadanja i realno po igri koju pružaju ove sezone i ne zaslužuju da budu u tom delu tabele. Ima Empoli sasvim lepu igru ove sezone. Igraju jedan napadački fudbal, što i pokazuje broj golova. Retki su mečevi na kojima oni ne postižu golove, ali nažalost, odbrana je lošiji deo tima. Imaju jednu od lošijih odbrana u ligi sa 25 primljenih golova. Dosta često su gubili bodove u poslednjim minutima, kao i u prošlom kolu protiv Verone. Delovali su sasvim dobro, trebalo je da osvoje makar bod, ali eto, gol u poslednjem minutu i ceo plen je odnela Verona. To su neke stvari na kojima moraju da porade.

Fiorentina u ovaj meč ulazi u mnogo boljem raspoloženju. Fiorentina je u prošlom kolu ostvarila ogromnu pobedu protiv Milana sa 4-3. Bio je to jedan turbulentan meč na kojem je Fiorentina pokazala sve svoje mane i vrline. Odbrana je pokazala sve svoje mane, a napad je itekako pokazao sve svoje vrline. Ta pobeda im je donela mesto u vrhu tabele, tamo gde i žele da se nalaze. Ovaj meč je još jednom pokazao da imaju jednog od najboljih napadača u Evropi. Trenutno samo Levandovski ima bolji procenat golova u poslednjih godinu dana od našeg Dušana Vlahovića, što je sjajan podatak. Dao je dva gola Milanu, doneo je tri bitna boda, na deobi je prvog mesta liste najboljih strelaca. Čini se da su se i odnosi između njega i navijača popravili, msm realno, ne mogu da ga mrze kad igra tako dobro i donosi im bodove. Dobra stvar za Violu je i to što će Italijano imati gotovo ceo tim na raspolaganju, tu pre svega mislim na defanzivni deo koji im je najtanji.

Očekivani sastavi:

Empoli possible starting lineup:
Vicario; Stojanovic, Luperto, Romagnoli, Marchizza; Henderson, Ricci, Haas; Di Francesco; Pinamonti, Mancuso

Fiorentina possible starting lineup:
Terracciano; Venuti, Milenkovic, Igor, Biraghi; Duncan, Bonaventura, Torreira; Gonzalez, Vlahovic, Saponara

Prognoza: Treba da vidimo jedan efikasan meč sa golovima na obe strane.

Tip: GG @ 1.63 – rezultat 2:1


15h Sampdorija-Verona

Ne igra Sampdorija baš najbolje ove sezone. Trenutno se nalaze veoma blizu zone ispadanja, što je daleko od onoga što su se navijači nadali i očekivali ove sezone. U prošlom kolu su ostvarili veoma bitnu pobedu protiv Salernitane i na taj način su uspeli da prekinu seriju od tri vezana poraza. Ta pobeda je dobra i bitna iz više aspekata. Osim tog prekida loše forme oni su tom pobedom i uspeli da izbegnu situaciju da upadnu u zonu ispadanja. Jeste da je sezona duga, ali sam pad u tu zonu nosi dodatan pritisak i nervozu u ekipi, tako da je ova pobeda bitna. Sigurno da im je pobeda donela neku mirnoću i samopouzdanje da u ovom kolu pokušaju da nastave sa serijom pobeda. Sigurno da neće biti lako, pogotovo pored dosta problema kojih imaju, pre svega u napadu koji nije nešto previše efikasan.

Za razliku od njihovog rivala Verona ovaj meč dočekuje u mnogo boljem raspoloženju. Šta reći, a ne ponoviti se iz kola u kolo kada je reč o Veroni. Od dolaska Igora Tudora oni igraju kao preporođeni. Ovo je skroz neka nova Verona, Verona koja napada od prvog do poslednjeg minuta, Verona koja je od dolaska Tudora postigla 24 gola, izgubila u 10 kola svega 1 meč. Uostalom to je Verona koja je pobedila Romu, Lacio i Juventus. Jedino je Milan uspeo da ih dobije i to u vatrometu golova. Igraju ultraofanzivno, oni su trenutno najsličniji Atalanti u ranijim sezonama. U takvoj ofanzivnoj igri odbrana neminovno strada, tako da oni retko kad izbegnu da prime gol, ali kažem, to je cena. Sreća pa je napad mnogo bolji, koji nadoknadi to.

Očekivani sastavi:

Sampdoria possible starting lineup:
Audero; Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello; Candreva, Thorsby, Silva, Askildsen; Gabbiadini, Caputo

Hellas Verona possible starting lineup:
Montipo; Dawidowicz, Gunter, Ceccherini; Faraoni, Tameze, Veloso, Casale; Caprari, Barak; Simeone

Prognoza: Ovo bi mogao biti jedan veoma efikasan meč.

Tip: GG @ 1.68 – rezultat 3:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje