sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A, a mi smo za Vas analizirali najzanimljivije mečeve.

19:30h Genoa-Inter

Đenova u ovo kolo ulazi u veoma dobrom raspoloženju. Pred ovaj meč ostvarili su dva veoma bitna trijumfa. Prvo su u direktnom duelu za opstanak savladali Leće, da bi par dana kasnije dobili i ljutog gradskog rivala Sampdoriju. Te dve pobede ne samo da su im donele preko potrebno samopouzdanje, već su im i obezbedile 4 boda više od Lećea koje je u zoni ispadanja. Teoretski još uvek nisu osigurali opstanak, jer je  u igri još 9 bodova, ali su na vrlo dobrom putu da to učine. Na ruku im ide i raspored, jer igraju protiv tri ekipe kojima bodovi i nisu nešto previše bitni na kraju sezone. Sve u svemu čini se da je Đenova uhvatila poslednji voz što se tiče opstanka. Na ovom meču će biti bez suspendovanog Lelagera koji je rešio svojim golom gradski derbi.

Inter je matematički još uvek u šampionskoj trci. Zaostaju za Juventusom 7 bodova, a u opticaju je 9 bodova. Dakle, računica je jasna, moraju sve da pobede, a Juventus nikog da ne pobedi, kao ni Atalanta da bi oni bili šampioni. Svima, pa i njima samima je jasno da od toga nema ama baš ništa. Ovo je sad više neka borba za prestiž, tj hoće li biti drugi, treći ili četvrti. Suštinski to ništa ne donosi, jer prve 4 ekipe idu u LŠ, ali eto možda jedino prestiž. Dakle, može se reći da Inter neće igrati toliko motivisano, iako je to teško poverovati, jer na njihovoj klupi sedi Konte, koji je i u prijateljskim mečevima “ naložen “ da pobedi, ali videćemo. Na ovom meču Konte će biti bez Barele i De Vrija.

Očekivani sastavi:

Genoa (4-4-2): Perin; Biraschi, Goldaniga, Masiello, Criscito; Falque, Behrami, Schone, Jagiello; Pandev, Pinamonti

Inter (3-4-1-2): Handanovic; Skriniar, Ranocchia, Bastoni; Candreva, Gagliardini, Brozovic, Young; Valero; Lukaku, Lautaro

Prognoza: Jeste Inter kvalitetniji, ali moj vam je savet da bežite od konačnog ishoda. Poslednja kola su, zna se kome su bodovi bitniji, Italijani su to, šta da vam pričam, jasno vam je sve. Mnogo bolja opcija su golovi. Plus, moram reći da Đenova dosta dobro igra protiv Intera na svom terenu.

Tip: Domaćin daje gol na utakmici kvota je 1.45 – 0:3


21:45h Napoli-Sasuolo

Evo jednog rezultatski apsolutno nebitnog meča. Jeste da to zvuči čudno kada na klupi imate Gatuza, ali Napoli je od osvajanja kupa i plasmana u Ligu Evrope počeo da igra  mnogo opuštenije što je i dovelo do nekoliko poraza. Jednostavno, cilj je ostvaren, Evropa je osigurana, znali su da ne mogu do LŠ, jer je su Lacio, Atalanta i Inter mnogo daleko i polako, ali sigurno su se okrenuli narednoj sezoni. Istina, ima još taj revanš Lige Šampiona. U prilog svemu tome govori i činjenica da Gatuzo već uveliko završava pojačanja za narednu sezonu.

Sasuolo je u sličnoj situaciji. Oni su na sredini tabele, Evropa je posle par kikseva nedostižna i sada već polako i oni mogu da se okreću pripremama za narednu sezonu koja će početi veoma brzo. Situacija je takva kakva je da će po završetku ove sezone sledeća početi za manje od mesec dana, pa i ovo na neki način mogu biti pripremni mečevi za nastavak. Sasuolo je ekipa koja igra veoma napadački bez obzira ko je protivnik. Bukvalno svakog mogu da iznenade i da im daju makar jedan gol. Eto Juventusu su spakovali i 3 komada. To samo govori o njihovom napadačkom potencijalu. Veliki problem je odbrana koja nije na tako visokom nivou kao napad.

Očekivani sastavi:

Napoli (4-3-3): Meret; Di Lorenzo, Maksimovic, Koulibaly, Mario Rui; Fabian, Lobotka, Zielinski; Callejon, Milik, Insigne

Sassuolo (4-2-3-1): Consigli; Muldur, Marlon, Ferrari, Rogerio; Magnanelli, Locatelli; Berardi, Djuricic, Haraslin; Caputo

Prognoza: S ozbirom da je ovo duel dva tima kojima bodovi nisu previše bitni, a ujednp i duel dva napadačka tima, golovi su najbolja opcija.

Tip: 3+ @ 1.48

4+ @ 2.25

GG3+ @ 1.80 – 2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje