petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A, a mi za Vas najavljujemo najzanimljivije mečeve.

15h Torino-Atalanta

Torino nije započeo ovu novu sezonu baš najsjajnije. U uvodnom meču su poraženi od Fiorentine na gostovanju. Ipak, ima nade za njih, može taj meč da da optimizam njihovim navijačima, jer nisu izgledali uopšte loše na terenu. Imali su svoj šanse, ali eto nije htela lopta u gol. Priliku za popravni imaće u ovom kolu kada im dolazi na gostovanje Atalanta koja im je prošle sezone nanela jedan od najubedljivijih poraza u istoriji Serije A (7-0).

Atalanta nije igrala u prvom kolu, tako da je ovo njihov prvi zvanični meč u novoj sezoni. Prvi zvanični meč nakon onog nesrećnog poraza od PSG-a u Ligi Šampiona. Atalanta je u prethodnoj sezoni igrala ubedljivo najlepši fudbal u Italiji, a možda i u Evropi. Igrali su napadački od prvog do poslednjeg minuta. Nema sumnje da će tako nastaviti i ove sezone, jer Gasperini voli taj stil igre i sigurno da će ga forsirati. Dosta su dobar posao odradili u prelaznom roku, pre svega sačuvavši koliko toliko kostur ekipe, jer kako to obično biva posle odlične sezone, veliki klubovi pokupuju sve igrače.  Kod njih se to ipak nije dogodilo. Otišao je samo Kastanj u Lester. U tim su došli Pašalić koji je potpisao nakon pozajmice i Mirančuk. Ipak, prelazni rok još traje i moguće da bude još promena. Bilo kako bilo tu su još uvek Gomez,Zapata, Iličić, Murijel, tako da su golovi zagarantovani. Doduše, Atalanta je tim gde svako može dati gol, svi igraju napad. Najbolji dokaz je za to upravo Kastanj i njegov učinak u Lesteru gde je jedan od najboljih i najefikasnijih igrača. Što se ovog meča tiče neće Gasperiniju biti baš lako, jer će nedostajati nekoliko igrača. Iličić se još nije skroz oporavio, Djimšiti je suspendovan, a i novopridošli Mirančuk nije spreman.

Očekivani sastavi:

Torino (4-3-1-2): Sirigu; Izzo, Nkoulou, Bremer, Ansaldi; Meite, Rincon, Linetty; Berenguer; Belotti, Zaza

Atalanta (3-4-2-1): Sportiello; Toloi, Caldara, Sutalo; Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens; Gomez, Malinovskyi; Muriel

Predlog: Sudar dva dobra napada. Na jednoj strani Beloti i Zaza, na drugoj ceo tim Atalante. Trebalo bi da vidimo dosta golova.

Tip: 3+ @ 1.60

GG3+ @ 1.90  

GG i G2+ @ 2.25

2:4


18h Kaljari-Lacio

Kaljari je u uvodnom meču remizirao protiv Sasuola. To i nije toliko loš rezultat kada se pogleda samo ime protivnika, ali s obzirom da je Sasuolo bio desetkovan na tom meču Kaljari je trebao da pobedi. Kaljari je bio hit prvog dela prošle sezone, bili su na vrhu tabele, igrali su borbeno, na ivici noža što bi se reklo. Ipak, nešto im se dogodilo u drugom delu sezone i usledio je strahovit pad koji je doveo do pada na sredinu tabele. Ništa nije ostalo od snova o Evropi i istorijskom rezultatu. U ovom prelaznom roku su doveli jako mnogo igrača, bilo je kao na autobuskoj stanici kod njih i sigurno da će trebati vreme da se sve kockice slože. Neki pravi Kaljari bi trebalo da vidimo tek negde posle reprezentativne pauze kada se to koliko toliko tim uigra.

Rekli smo da je Kaljari doveo brdo igrača, a njihov rival Lacio je uradio baš suprotno. Lacio je bio veoma miran tokom prelaznog roka. Simone Inzagi je zadržao čitav tim na okupu i to je sigurno njihov veliki plus i prednost. Lacio je igrao sjajno prošle sezone, bili su na samom vrhu tabele, čak su bili blizu i da osvoje Skudeto, vrlo malo im je falilo za to, ko zna šta bi bilo da nije bilo onog prekida zbog korone. S obzirom da je ostao isti tim treba očekivati da igraju u istom stilu, napadački protiv svakog rivala.

Očekivani sastavi:

Cagliari (4-3-3): Cragno; Zappa, Walukiewicz, Pisacane, Lykogiannis; Nandez, Marin, Rog; Sottil, Simeone, Joao Pedro

Lazio (3-5-2): Strakosha; Patric, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Marusic; Immobile, Correa

Predlog: Lacio je kvalitetniji tim i trebalo bi da dođe do pobede.

Tip: 2 @ 1.70

2 i G2+ @ 2.05

2 i 2-4 golova @ 2.60

0:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje